Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció és tompa feszítő...

Ovuláció és tompa feszítő érzés a petefészekben?

Figyelt kérdés
Elméletileg 2 napja volt ovum. 100%-ra ugyan nem mondom, de én úgy számoltam/tapasztaltam (tojásfehérje nyák előtte volt). Ma viszont mozgásra érzem a jobb petefészkem. Ilyen nagyon enyhe tompa fájdalom vagy nem is tudom minek nevezzem. Lehet nem is akkor volt ovum, amikor én gondoltam? Vagy ez mástól lehet?
2015. júl. 26. 22:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet hogy még nem volt ovud. Ismerem én is az ovuláció összes tünetét. Többször volt hogy produkáltam, biztos voltam benne, hogy volt ovum (hőmérsékletem is erre utalt) majd a doki pár napra rá uh-on megállapította, hogy még nem volt.
2015. júl. 27. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!