Keresek olyan adatod, statisztikát, ahol leírják, hányan estek teherbe az előváladéktól? Annyian kérdezik itt, hogy kíváncsi lettem!
A Pearl-index szerint 100 megszakításos védekezést alkalmazó nőből 30 teherbe esik.
Úgy ahogy az 1es írja.
Én is így lettem terhes első babával, kis tesó meg nem akar jönni már 6 hónapja. Pedig rajta vagyunk a dolgon :D
" A Pearl-index szerint 100
megszakításos védekezést alkalmazó
nőből 30 teherbe esik."
Egyreszt ehhez tegyuk hozza, hogy egy év rendszeres szex utan igaz ez a dolog masreszt termeszetesen benne van az elfelejtette kivenni idoben esete is. Ahogy a pearl indexben a guminal is benne van a szakadás ès a gyogyszernél is a nem előirasszerű hasznalat.
Szoval ha valaki mindig idoben kiveszi, valamint ovulacio környékén nem szexel akkor bőven nem 30 az a 30...
Na mondjuk tiniknek nem való, mert a gumi még akkor is jobb és az betegség ellen is véd.
De 20 éves kor utan amikor nem akkora gond ha becsuszik akkor miert ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!