Érezhető a terhesség a menszesz előtt hetekkel?
Hűűűha! Ez egy furcsa kérdés, többször el kellett olvasni, hogy megértsem.
Ha a naptár szerint (és kb. tényleg akkor lehet) ma van az ovulációs napod, miért gondolod hogy terhes vagy? A kettő együtt nem megy.
Nem érezhető a terhesség, ha nem fogant meg. :)
Kíváncsi vagyok a többi válaszra!
Én nem hiszem hogy terhességtől lennének ezek a tünetek,mert ez nagyon korai még akkor is ha esetleg hamarabb volt peteérésed!
Ha pedig ténylegesen most van az ovu napod,akkor meg kizárt hogy a tüneteidet valóban terhesség okozná!
Nekem egyértelmű tüneteim voltak már a valós fogantatás után 3-5 nappal. Többször is voltam terhes, most is az vagyok és egyedül a második babánál nem éreztem ilyen korán. A többinél mindig.
S az pedig nem elképzelhetetlen, hogy valakinek másként érik a pete, például van aki menzesz alatt lett állapotos...
utanna neztem egy nogyogyaszati szakkonyvben,ezt irja:a megtermekenyulest koveto 2 hetben a sejt osztodasnak indul.3 nap mulva mar 16 sejtbol allo csira a petevezeteken at a meh fele vandorol,a 4.napon a blasztociszta 2 reszbol all,egyik lesz a mehlepeny,masik a testet letrehozo sejtek.par napig a csiraholyag szabadon vandorol a mehben es a 3.het vegere a csira beagyazodika mehnyalkahartyaba,ezzel fejezodik be a fogamzas.ezutan valnak erezhetove az elso terhessegi tunetek,faradtsag, etelek italok megkivanasa ill. undorodasa,erzekeny mellek,reggeli hanyinger.
szoval ezek szerint ha legalabb 3 hete volt a megtermekenyites lehetsz terhes es erezhetsz tuneteket.de a te adataid sajnos masra utalnak nem terhessegre.ha emelyegsz es utana eszel,es utanna megszunnek a tuneteid szerintem csak ehes voltal.neharagudj,de nem hiszem hogy babas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!