Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érezhető a terhesség a menszes...

Érezhető a terhesség a menszesz előtt hetekkel?

Figyelt kérdés
19.-en kene megjonnie de emelygek faradt vagyok furcsan erzem magam ha eszek orakra megszunnek ezek a tunetek! okt 21.-en volt az utolso mensim. a naptar szerint ma van ovulacios napom! de ezt en igy meg sosem eltem at!
2007. nov. 5. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hűűűha! Ez egy furcsa kérdés, többször el kellett olvasni, hogy megértsem.

Ha a naptár szerint (és kb. tényleg akkor lehet) ma van az ovulációs napod, miért gondolod hogy terhes vagy? A kettő együtt nem megy.

Nem érezhető a terhesség, ha nem fogant meg. :)

Kíváncsi vagyok a többi válaszra!

2007. nov. 5. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat,h hamarabb volt peteérésed,bár a nagyon korai terhességet csak nagyon kevesek érzik meg.Szeretnétek babát?An rá esély,h teherbeestél?
2007. nov. 5. 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszem hogy terhességtől lennének ezek a tünetek,mert ez nagyon korai még akkor is ha esetleg hamarabb volt peteérésed!

Ha pedig ténylegesen most van az ovu napod,akkor meg kizárt hogy a tüneteidet valóban terhesség okozná!

2007. nov. 5. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Nekem egyértelmű tüneteim voltak már a valós fogantatás után 3-5 nappal. Többször is voltam terhes, most is az vagyok és egyedül a második babánál nem éreztem ilyen korán. A többinél mindig.

S az pedig nem elképzelhetetlen, hogy valakinek másként érik a pete, például van aki menzesz alatt lett állapotos...

2007. nov. 5. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ritka, de előfordul, hogy valaki már a fogantatás napjától érzékeli a tüneteket. Az is ritka, de előfordul, hogy nem a 14-16. napon érik pete, vagy ettől függetlenül érik egy másik is. Tehát elméletileg lehetsz terhes, még ha kis eséllyel is. Szerintem csinálj egy tesztet és menj orvoshoz, biztos ami biztos.
2007. nov. 5. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Szóval ha vlki terhes hogy ovulálhat??-bocsi ezt meg én nem értem.....
2007. nov. 5. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

utanna neztem egy nogyogyaszati szakkonyvben,ezt irja:a megtermekenyulest koveto 2 hetben a sejt osztodasnak indul.3 nap mulva mar 16 sejtbol allo csira a petevezeteken at a meh fele vandorol,a 4.napon a blasztociszta 2 reszbol all,egyik lesz a mehlepeny,masik a testet letrehozo sejtek.par napig a csiraholyag szabadon vandorol a mehben es a 3.het vegere a csira beagyazodika mehnyalkahartyaba,ezzel fejezodik be a fogamzas.ezutan valnak erezhetove az elso terhessegi tunetek,faradtsag, etelek italok megkivanasa ill. undorodasa,erzekeny mellek,reggeli hanyinger.

szoval ezek szerint ha legalabb 3 hete volt a megtermekenyites lehetsz terhes es erezhetsz tuneteket.de a te adataid sajnos masra utalnak nem terhessegre.ha emelyegsz es utana eszel,es utanna megszunnek a tuneteid szerintem csak ehes voltal.neharagudj,de nem hiszem hogy babas vagy.

2007. nov. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!