Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 2 hete késik. Olyan a...

Már 2 hete késik. Olyan a hasam mintha egy lufi lenne benne. Néha szurkál itt-ott és néha csak érzem tompán. A cicim nem fáj, tegnap jött belőle 1-2csepp valami és kék erek lettek rajta. Már van 1 halvány + tesztem. Ezek szerint babás vagyok?

Figyelt kérdés

A múlt héten olyan fáradt voltam hogy nem bírtam magammal. A héten már jobb. A vérnyomásom is alacsony. A derekam is fájdogál néha. Szerintetek?

Dokihoz nem mentem mert félek hogy nem fog látni semmit.

2008. szept. 4. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
A halvány pozitív is pozitív :-) Biztos baba! De hogy biztosabb legyél, csinálj még egy tesztet... de csak azért, hogy magadat megnyugtasd :-)
2008. szept. 4. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem simán babás lehetsz! Én szinte ugyanezeket a tünetek észleltem,igaz nekem nagyon határozottan pozitív lett a teszt. Orvoshoz meg ne félj menni, legalább kiderül mi a helyzet, de nagyon úgy tűnik, hogy egy kis babszemet fogsz látni a képernyőn. :-) Nyugi!

2008. szept. 4. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:

SZIÓ!

NEKEM IS ÍGY VOLT DE ÉN CSINÁLTAM 4 NAPRA RÁ MÉG 1 TESZTET

ÉS AZ MÁR HATÁRIZOTTAN POZITÍV LETT!NEKEM NEM VOLT SEMMI TÜNETEM!SZORÍTOK HOGY BABA LEGYEN SZIA

2008. szept. 5. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!