Egyik bokám bedagadt kicsit, lehet terhesség jele? Nem emlékszem, hogy megütöttem volna.
Szerintem üsd be mellé a kezed is akkor tuti terhes leszel:-D
Te kamus:-)))
Szia! Nem, a feldagadt boka sokminden más is lehet. Pl. vérnyomástól is lehet, vagy ha a suli miatt vagy stresszes - sokat ülsz és tanulsz, vgy sokat állsz egy helyben, akármi - esetleg csípéstől... a terhesség során is lehet bokaduzzanat, de az mindkét lábon jelentkezik és nem a koraterhesség alatt. Gondolom nem védekeztél rendesen, ha most ekkora a para benned. Remélem megjegyzed, milyen érzés ez most!
A mensi késése normális egy bizonyos pontig. Ha túl sokat késik (hetek) vagy teljesen ki is marad egy, egy dokihoz feltétlenül el kellene menned!
Elnézést, ennyi kis nyelvtani tévedést elnézhettek nekem!:)
Amúgy az előváladék okozhatott némi problémát ami miatt zavar a dolog, mert sok helyen olvastam ezen az oldalon, hogy másnál is kifolyt a gumi alján. Nálunk is egyszer megesett és ugye lassan 1 hónapja késik a mensim. Ezért aggódtam a dolog miatt, amúgy nincs semmi más jele, hogy terhes lennék, csak ettől ijedtem meg. Elnézést az esetleges helyesírási hibákért, csak nagyon kapkodok, folyton pörgök:) Magne B6-ot mondta anyum, hogy szedjek és ez majd talán rendbe tesz. A stressz valóban sok sajnos, családi gondok is meg a suli..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!