Érdemes lenne tesztelnem?
Fogamzásgátlót szedek 5 éve. Ebben a hónapban nem maradt ki egy szem sem, nem hánytam, nem volt hasmenésem, nem szedtem antibiotikumot. Igazából legtöbbször nem is belém élvezett a párom (bár tudom, ez nem számít, enélkül is teherbe lehet esni)
Pontosan "jött meg" a megvonásos vérzésem, de jóval kevesebb, mint szokott lenni. Első nap csak pecsételgettem, 2. nap is elég lett volna 1 tampon 1 napra. amit még furcsálltam, hogy mielőtt megjön, vagy aznap iszonyatos fejfájásom szokott lenni, ami kimaradt (hála az égnek)
Ezek alapján ti tesztelnétek vagy ez csak így jött ki ebben a hónapban?
Izgulsz?
Ha igen, akkor tesztelj! 1000 Ft alatt van egy teszt. Szerintem ennyit megér, hogy megnyugodjál.
Örülök neki, hogy ezek szerint akkor normális. Csak furcsa, hogy eddig rendes vérzésem volt, most pedig 2. nap tampon nélkül is elvagyok :D
Egyébként már nem szedem sokáig, anyagilag megerősödünk, és jövőre jöhet a baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!