Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség vagy csupán...

Lehet terhesség vagy csupán képzelödöm?

Figyelt kérdés
Pár napja késik a menstruációm, általában mindig pontosan jön, e hónapban 16-án lett volna aktuális. Ami nekem furcsa a késésen kivül, hogy átmentem teljesen hisztérikába, egyik percben érzékenyen érint minden el is sírom magam olykor a másik percben semmi bajom. A melleim fájnak nem férnek a melltartóba kibuggyan és kényelmetlen minden. Megállás nélkül aludnék egésznap, fájdogál a derekam néha a hasam is. Tesztelni még nem merek , nagyon örülnénk ha jönne a gyermek áldás.

2015. júl. 20. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Ezek a tünetek lehetnek terhesség miatt is, vagy pont azért mert megfog jönni. Mivel már késik, így tesztelhetsz simán, mi nem fogjuk tudni megmondani mi a helyzet. :) Drukkolok! :)
2015. júl. 20. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem úgyan ilyen tüneteim voltak... és 8hetes babás vagyok.. :) drukkolok neked! Először én is azt hittem , hogy képzelődöm. :)
2015. júl. 20. 19:15
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a drukkot is! Tudom, hogy biztosat csak a teszt illetve az orvos tud mondani de egyenlöre még húzom , minden tesztelés alkalmával eddig megjött másnapra :(
2015. júl. 22. 12:32
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 Gratulálok ! Boldog , nyugodt babavárást kívánok! :))
2015. júl. 22. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
köszönöm! remélem neked is összejön! :)
2015. júl. 23. 00:04
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó kivánságot,de sajnos ez a hónap is sikertelenül végzödött :(
2015. júl. 23. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!