Van két erős pozitív terhessegi tesztem. Menstruációm Junius 2-án jött meg. Azóta nem. Jelenleg szoptatom a 10 honapos kislányomat. Miért nem látszik?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnal hüvely ultrahangot csinált és ez szerepel a leleten: Utetus anefben 95x60, endom22mm. Na most,akkor hány hetes vagyok? Miért nem látszott az uh-n?2015. júl. 20. 14:11
11/17 A kérdező kommentje:
Julius 15..Bocsi.
2015. júl. 20. 16:30
12/17 A kérdező kommentje:
3 het mulva kell menni ujra ultrahangra. Egyelore tunetem nincs. Igy az elejen hogy lehet ennyire eros a teszt?
2015. júl. 20. 16:33
13/17 anonim válasza:
Valamit azért már kellene látnia a dokinak, ha pedig nem, akkor vissza kellett volna hívnia mondjuk 1-2 héttel későbbre.
14/17 anonim válasza:
13-as vagyok
Bocs, közben látom, hogy visszahívott.
15/17 anonim válasza:
Ez a teszt a 17. dpo-n készült, uh is megerősítette a pontos időpontot, a teszt pedig x-epil, ami általában halványabban mutatja, mint a többi teszt:
A 13. dpo-n nekem a Facelle tesztcsík már szép erős volt, teljesen egyéni, hogy kinek mennyi idő alatt lesz erős, van, akinek már nagyon korán.
16/17 anonim válasza:
Ha másodikán volt meg utoljára, akkor az 15én már majdnem hat hetes terhesség, még jó, hogy erős a csík. Legközelebb már talán az UHn is látszik valami.
17/17 A kérdező kommentje:
Megirom majd mit mondtak az uh-n. Addig meg turelmetlenkedhetek.
2015. júl. 20. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!