Ha nincs peteérésem, akkor középidőben miért barnázok?
Figyelt kérdés
Febr. 16-án jött meg a menstruációm - két nap barna, majd utána rendesen.
Febr. 28 és márc. 1-én voltunk együtt a párommal.
Ma márc. 5-én barna folyásom van.
Szerintem nem volt peteérésem, mivel a hömérsékletem 36,2 környékén van.
Valami betegségem van, baj lehet?????
Félek.
1 hónapja nem szoptatok.
Véleményetek?
2010. márc. 5. 17:47
1/8 anonim válasza:
Ennek ellenére nem biztos, hogy nincs pé-d.
2/8 A kérdező kommentje:
Az olvastam, hogy valamilyen hormon hatására peteérés után felmegy a hömérséklet, egészen a következő menstruációig.
2010. márc. 5. 18:10
3/8 anonim válasza:
Így van, de a szoptatás sokmindent megkavar hormonálisan.
4/8 A kérdező kommentje:
Véleményed szerint mi ez a folyás?
2010. márc. 5. 18:50
5/8 anonim válasza:
Hány ciklusban jött meg a szülés óta eddig? Mert ha csak ennyi, amit leírtál, akkor bármi lehet, főleg szabálytalan ciklus. Ne aggódj, majd beáll. De lehetsz terhes is, azt se zárnám ki.
6/8 A kérdező kommentje:
Szia. A szülés után a 3. hónaptól, minden hónapban rendesen. Kizárólagosan szoptattam a fiamat. Most 2-3 ciklus ilyen "barnázgatós".
Most tegnap délután a hömérsékletem 37 körül van, de még most is barna folyásom van.
A nőgyógyásznál voltam a ciklus 8. napján, hasi uh-al nézett meg és akkor mondta, hogy tuti,mivel szoptattam, nem lehet peteérésem. És 2 hónap, amire rendeződik a ciklusom.
Félek, nehogy valami daganatom legyen.
2010. márc. 6. 12:57
7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon-nagyon szeretnénk mégegy kisbabát, ezért félek, nehogy valami bajom kiderüljön és ezért ne tudjak teherbe esni.
2010. márc. 6. 20:17
8/8 anonim válasza:
A vérzészavar sokszor utal cisztára, de azt látta volna. Szerintem nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!