Ha nem terhesség akkor mi lehet?
Figyelt kérdés
mar késik 5 napja de semmi terhességre utaló jel nincs egyszerüen semmi..mielőtt megkellett volna jönnie az előtt pár nappal véreztem csak kicsit valamikor elég fajdalmas görcseim vannak..lehetek mégis terhes?ha nem az akkor mi lehet a gond..mostanában rengeteg feszültség volt körülöttem tényleg nagyon sokat mérgelődtem és még mérgelődöm is mar tanacstalan vagyok.2015. júl. 20. 08:08
1/7 anonim válasza:
attol hogy nincs tüneted,még lehetsz terhes...tesztelj...
2/7 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet! az elején nekem sem volt tünetem, attól még lehetsz terhes.
4/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes voltam dokinal.viszont akkor nem értem mi lehet a baj
2015. júl. 21. 06:11
5/7 anonim válasza:
ha 5 napja késik nem biztos h a doki azt látja,vagy volt vérvétel?
Ha késői pé volt akkor még az se biztos h kimutatta volna...
6/7 anonim válasza:
Én a helyedben csinálnék 1-tesztet ne add még fel csodák vannak.
7/7 A kérdező kommentje:
hmmm nem tudom elvileg 5-6 hét között kéne lennem azt mondta a nődoki mar latna ha lenne...nekem még soha nem volt olyan hogy késett ezért vagyok értetlen
2015. júl. 21. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!