Ez csak száradási csík, vagy halvány pozitív?
Segítséget kérnék! Babát szeretnénk és tegnap illetve ma is teszteltem. A teszteken csak egy extra halvány csík látszódik, kb 5 perc elteltével jelentek meg.
Korábban még nem használtam terhességi tesztet, de olvastam, hogy látszódhat a teszten száradási csík. Ez is az lenne? Előre is köszönöm a válaszokat.
Pozitív! Nekem is ilyen volt először!:)
9. Hétben járok :)
Bár úgy lenne, csak nem értem, hogy akkor a main hogy-hogy nem látszódik semmi :(
Megpróbálok ma szerezni egy clearblue tesztet.
Du-án csináltam egy expect terhességi tesztet. Azt írja 2 percen belül van eredmény és 10 perc után már nem érvényes.
Nekem kb. 5-10 perc után kezdett el halványan megjelenni a csík..kb 15perc után már teljesen látható erős rózsaszín csík jelent meg.
Ok, hogy időn túl nem leolvasható a teszt, de elképzelhető, hogy baba nélkül ennyire látható csík jelenjen meg időn túl??
A képen még halványabbnak is látszik amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!