25 év körül első babát vállalók, hányadik hónapban sikerült a baba?
Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 13:15
11/21 anonim válasza:
Tervezett baba :) elsőre sikerült.
12/21 anonim válasza:
Első hónapban, pont abban töltöttem a 25-öt.
13/21 anonim válasza:
A kislányunkkal az első hónapban estem teherbe 23 évesen,a kisfiunkkal a 3. hónapban 25 évesen! Nem erre számítottam,mert rendszertelen és az átlagnál hosszabb ciklusaim vannak,a méhem pedig hátrahajló,ráadásul az 1.babánál csak 2-szer tudtunk együtt lenni a férjemmel abban a hónapban,hát volt nagy öröm :)
14/21 anonim válasza:
12es válaszólónak: én is pont most töltöttem be a 25-öt és most estem teherbe :-D első honapban sikerült
15/21 anonim válasza:
Utolsó, szulinapi ajándék. :D én szulinapom előtt kb egy héttel teszteltem pozit. :) (és anya szulinapjara vagyok kiírva)
16/21 anonim válasza:
Miert lettem leszavazva? 2. Válaszadó!
17/21 anonim válasza:
24 évesen 3. hónapban, de sajnos elvetéltem.
Közben 25 lettem, hamarosan újra próbálkozhatunk :)
18/21 anonim válasza:
Hát ez tök vicces 15ös mert én is majdnem anyum szülinapjára várom 1 hét külömbséggel :-D
19/21 anonim válasza:
23 éves múltam amikor terhes lettem, a 11. hónapban sikerült.
20/21 anonim válasza:
24 évesen (tervezett), elsőre sikerült! A második terhességem 3 hónapja 26 évesen is elsőre sikerült, de spotán elvetéltem. Tartottunk egy kis pihit, ma pedig erős pozitívat teszteltem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!