Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu-n vezetem a...

A ciklus.hu-n vezetem a görbémet, esetleg tudtok ajánlani más oldalakat is ahol lehet vezetni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok más oldalakrol?Átlagba bejön amit a ciklus.hu mutat?
2010. márc. 5. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Általában bejön a ciklus.hu, de nézd meg esetleg a timmermann.hu-t is. Azt mondjuk én nem ismerem, csak ajánlották.

ҝ

2010. márc. 5. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
a www.fertilityfriend.com is jó, ha tudsz angolul. nekem sokszor máshova teszi a pét, mint a ciklus.hu és számolja a dpo-t is. sztem jó oldal és a friss regisztrálóknak extra szolgáltatások is vannak pár hónapig.
2010. márc. 5. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! A www.fertilityfriend.com szerintem nagyon jo, sokkal jobb mint a ciklus.hu, ugyanis ott nem ugy huzza be a pe-t hogy kiszamolja hogy mikor vagy felidoben, hanem figyeli a homersekleted. Nem mindenkinek van felidoben peteerese, igy a ciklus.hu eleg megbizhatatlan. Vagy a myfertility.com is jo. (sajna mind a 2 oldal angol, ugyhogy csak akkor jo ha beszelsz angolul)
2010. márc. 5. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocsi kedves kérdező,hogy bele kérdezek de az első válaszolótól szeretném megkérdezni,hogy amit ajánlottál oldalt mit hallottál róla?(timmermann.hu)Én sem nagyon bízom a ciklus.hu-ban mert elég sok rosszat hallottam róla,hogy nem jó helyre húzza be a peteérést.

[link]

Ez most az enyém,szerintetek jó helyre húzta be?

Még egyszer ne haragudj Kedves Kérdező!!!!!

2010. márc. 6. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!