12. dpo-n hasi UH-n látszódna valami?
Figyelt kérdés
Próbálkozunk a babával, és ma volt esedékes egy sima szűrésnek. Rendes nagy uterus-t láttak csak. Ha beköltözőben lenne valaki,akkor hasi UH-n kéne látni, vagy kizárt?2015. júl. 17. 19:55
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így gondoltam. Ennek ellenére, amikor szóba hoztam, hogy hátha most jött össze a dolog, nagyon rázták a fejüket, hogy nem, mert semmit nem látnak.
2015. júl. 17. 20:22
3/10 anonim válasza:
Kb.1-2 hetes mensi kimaradásnál látszik valami.
4/10 anonim válasza:
Semmit az ég világon nem látnak.
5/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk, kedves Utolsó, ez sem igaz szerintem, mert egy hetes mensi kimaradás kb. 5 hetes, két hetes kimaradás kb. 6 hetes terhességet jelent, és 5 hetesen már szokott látszódni petezsák, aztán szikhólyag, 6 hetesen már többnyire a szívműködés is. Kérdés volna, hogy vajon mikor vehető észre maga a petezsák először...
2015. júl. 17. 20:29
6/10 A kérdező kommentje:
Az 5. kommentet a 3-asnak szántam még...
2015. júl. 17. 20:34
7/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nekem már több, mint egy hete késett, amikor először orvosnál voltam, akkor még csak petezsák látszódott, 4-5 hetes terhességet írtak rá a papíromra és hüvelyi uh-t csináltak, mert azzal sokkal jobban lehet látni.
A hasi ultrahanggal én simán elképzelhetőnek tartom, hogy akár még 1 hetes késésnél sem látnak semmit, csak ha hüvelyivel nézik meg.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. júl. 17. 20:52
9/10 anonim válasza:
Ez attol fugg, hogy mit ertesz 'valami' alatt.
Petezsak olyankor meg nem lathato, de a 12. dpo-n mar latszania kell a megvastagodott mehnyalkahartyanak, es esetleg a felritkulasnak.
10/10 anonim válasza:
3- as vagyok,ezért írtam hogy kb.egy hetes kimaradásnál látszik valami,petezsák max.
12 hétig ált.hüvelyi uh-al néznek.
12.dpo-n semmiképp nem Látszik még petezsák,hiszen nemrég ágyazódott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!