13,14,15 dpo ugyanolyan halvany teszt bajt jelent?
Koszomom szepen, hogy leirtad, nem baj, hogy hosszu. Nekem ez mind stimmel. Minden reggel 5-6 korul kelek nem alszom tul jol en is egy ejszaka kepes vagyok 3x is rosszat almodni. Detto ilyen hulyesegeket almodok vagy a csaladomat olik meg vagy en menekulok:)
A hom ma is magas viszont a hasamat neha erzem hogy kemeny viszonz ahogy lefekszem teljesen puha szinte be tudom huzni teljesen:)
En is eldontottem nem tesztelek tobbet majd csak jovohet csutortok korul ha addig nem jon meg es magas lesz a hom. Addig hatha leesik vagy megjon nem akarok tobb ilyen tesztet latni. Most marad a varakozas:)
Koszonom megegyszer, hogy irtal!!!😊😊😊
Hat teszteltem ma is a 18 dpo de ugyanolyan halvany alig lathato a masodik csik. Tutti nem vagyok terhes elkonyveltem:)
A hom meg magas mar tobb mint egy hete es kesik is de mar erzem tegnap ota a mensi fajdalmakat igy tutti megjon a heten. Koszonom azert a biztatast majd legkozelebb remelem sikerul
Megjott ma reggel vegre vege a bizonytalansagnak:))))
Majd a kovetkezo honapban sikerul😊
Koszonom, hogy irtatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!