Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki görbét vezet belinkelné?

Aki görbét vezet belinkelné?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy mérem a hőmet. Hosszú ciklusaim vannak PCOS-s miatt, 50 napos ciklusok 35. nap körüli ovuval. Eddig milyen a görbém szerintetek? Jó az alaphőm? Nem mérem még mindennap, mert még úgyis csak később lesz ovu.

2015. júl. 17. 13:41
 1/4 A kérdező kommentje:

[link]

Főleg PCOS-s görbékre lennék kíváncsi, olyat nem sokat találtam neten.

2015. júl. 17. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdemesebb lenne mindennap mérned a hődet, közvetlen reggel felkelés után,még az ágyban.
2015. júl. 17. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
62%

24 fele tunetet vezetsz minden nap???

Azt hiszem ez mar a ragorcsoles kategoria.

Jobban tenned ha ehelyett inkabb a hodet vezetned minen nap.

2015. júl. 17. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Eddig jó, de tényleg érdemes lenne minden nap mérni. Pcosnàl gyakoriak a kilengések, ha nem mérsz mindig, ez nem làtszik korrekten a görbén.

Off: én is "ràgörcsöltem" (legalàbbis ha itt közvéleménykutatok, biztos megszavazzàk nekem néhànyan az elmebajt), görbet vezettem, tesztet hasznàltam, szàmoltam, 2. éles hónapban sikeresek lettünk.

Bàr nem szàmìtottam rà. Pcos görbém nincs, csak késői ovus, később tudom küldeni, ha érdekel.

2015. júl. 18. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!