Tényleg felnőtt nők nem képesek eldönteni, hogy hány csík van egy teszten?
Nem, mert sokan vannak, akik a vaterán veszik a gagyi teszteket tucatjával, mivel tucatjával csinálják őket már egy héttel az aktus után kb. és ilyen fogyasztás mellett a fäsza tesztekbe belerokkannának anyagilag. Ráadásul nem elég, hogy gagyi tesztet csinálnak túl korán, sokan még csak nem is a reggeli vizeletből, hanem mondjuk délután, este, egész nap bármikor többször is, aztán lámpával világítják, negatívba teszik át, hogy hátha látnak rajta valamit..
Sose értettem az ilyet. Azt megértem, mikor valaki nagyon szeretne, és alig várja, hogy legyen. De akkor sem értem mi a fenéért csinálják azt, hogy túl korán, nem jókor, egy rakás tetsztet csinálnak.
Én a magam részéről mindig megvárom azt az időpontot, mikor meg kellene jönnie. Ha nem jön, akkor még várok 2-3 napot és utána egy fäsza teszt a gyógyszertárból.
Másnak nincs értelme. Ha nem vagyok terhes, attól úgy se leszek, hogy folyamatosan nyomatom a teszteket... Esetleg a nagy nehezen beleszuggerált halvány csík miatt, ami valójában nincs is ott, csak csalódást okoznék magamnak újra és újra, mikor egy hét múlva meg megjön.
Látod...Amúgy nekem az a kedvencem, amikor full negatív tesztet feltesznek, kb. 10-en írják is, hogy teljesen negatív, de mindig akad egy, aki mintha látna valamit...:)
Amúgy nekem átlag 25 napos ciklusaim vannak, de a leghosszabb ciklusom 30 napos volt, mikor babát terveztünk és nem jött meg a vérzésem, a 31. napon teszteltem, mondanom sem kell, nem kellett képet felraknom, mert tök egyértelmű pozitív volt.:)
Pedig nekünk is volt néhány sikertelen hónapunk, mi is nagyon akartuk és vártunk már rá...
De látod, van aki nem bír magával...:)
Én spec agyf@.zt kapok az ilyen kérdésektől és a lehetek terhesig? (na jó van azért 1-2 kivétel, de a többsége..)
Amúgy ha valaki tudja a ciklusai hosszát akkor célszerű megvárni az utolsó napot (spontán vetélés miatt)...
Sokan rettenet türelmetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!