Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi esélyem...

Szerintetek mennyi esélyem van terhességre? Halvány pozi teszt, vérzés.

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen a mai tesztem, 21. dpo, és már egy pár napja ilyen, de talán ma egy fokkal erősebb, bár tudom, hogy ez is gyenge. Elmentem ma vérvételre, de mire visszaértem elkezdtem vérezni. Az eredmény délután lesz meg, izgulok nagyon, olyan lassan telnek a percek. Szerintetek mire számíthatok?

2015. júl. 15. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha 21. dpo, akkor kb. egy hete késik a vérzésed, igaz? Az ovuláció után 21 nappal én ezt kicsit halványnak mondanám, de olvastam már olyanról, akinek nagyon halvány teszt mellett többezres HCG értéket mértek vérből, ezért bármi lehet. Amíg nem jön meg a vérzés, addig mindig van remény! Feltétlenül írd meg délután, hogy mi lett a vérvétel eredménye!!!
2015. júl. 15. 11:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Hat a menzimre pontos napot nem tudok mondani, mert hamarabb volt ovum, így ha ovu szeirnt számoljuk, akkor egy hete késik, de ha normálisan, akkor még csak pár napja. Még nem jött meg rendesen, barnás, rózsaszínes valami...

Köszönöm és megírom majd!

2015. júl. 15. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a vérzés miatt kellene a progipótlás de figyelni kellene UH-n is, csak hogy jó helyen legyen a petezsák.. halvány pozi teszt lehet vesék miatt is, a vérteszt majd pontos lesz.
2015. júl. 15. 11:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Szedek Utrogestant!
2015. júl. 15. 11:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha pozitív lesz a vérteszt akkor hívom a dokit és megyek Uh-ra... Tudom, hogy azt meg kell várni, és abból kiderül minden, csak gondoltam megkérdezem itt, hogy szerintetek mennyi esélyem van...
2015. júl. 15. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia. A vérzés nem jó jel, de reméljük nem lesz semmi gond! Majd ìrd meg mi lett!
2015. júl. 15. 11:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia kérdező.

Remélem minden rendben van velled

2015. júl. 15. 12:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Negatív a vérteszt, átvertek a tesztek...
2015. júl. 15. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!