Szabbbb kérdése:
Ménstruáció 5 napján teherbe esni?
Figyelt kérdés
Menstruáció 5 napján szexeltem egy csajjal,elszakad a gumi,de utána még csináltuk de nem élveztem el benne,miután hazaért kimosta és rendesen vérzett. Így is teherbe eshetett? Gondolok én itt az előváladékra amit nem tudo hogy volt-e. köszi üdv2015. júl. 14. 04:11
1/2 anonim válasza:
Bármikor teherbe lehet esni, olyan nincs, hogy ezen a napon 20x belém élvezhet, mert nem leszek terhes.
Bármikor lehet terhes, csak kisebb-nagyobb esélyek vannak, pl menstruáció alatt kevesebb az esélye, mint ovuláció alatt.
2/2 anonim válasza:
Persze, hogy lehet és abban az esetben nem is kicsi, ha az illetőnek rövidebb a ciklusa.
A kimosás pedig bemosás és még az aktus után másodpercekkel se ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!