Sos! Most csinaltam egy tesztet ami negativ, mekkora esely van ra hogy megis terhes legyek?
Figyelt kérdés
Kb 3-4 napja kesik a mensim, puffadok, faj mellbimbom, a teszt szerint barmelyik oraban lehet tesztelni,ejjel, nappal, 99% kimutatja a terhesseget ha kesik a mensi egy napot is.. Vehetem 100%-nak hogy nem vagyok terhes? Akkor elmennek dokihoz, mert az e vitamintol sem jott meg.(ezt irta fel meg regebb mikor volt hasonlo eset,es attol meg szokott jonni)2010. márc. 4. 19:16
1/3 anonim válasza:
Reggel csináld akkor a legmagasabb a hcg szint. Szerintem nem vagy terhes,de a reggeli az tutti. Ha az is negatív tutti nem vagy terhes.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is a reggeli teszt a tuti. Bár ebből nagyon úgy tünik nincs baba, de azért szúrkolok, hogy legyen. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi lanyok.Az igazsag az hogy most nem szerettem volna babat,sajnos en is beleestem egy olyan hibaba hogy vedekezes nelkul voltam eggyutt a parommal, meg ugy is ha "vigyazott", van mar egy egy eves babam, kesobre tervezek testverket..Azert ebbol jo volt tanulni.(pedig nem vagyok mar egy fiatal)
2010. márc. 4. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!