Szeretnék teherbe esni de még nem sikerült! Ha pete érése van az embernek az meg lehet érezni?
Én jó szívvel ajánlanám neked az ovulációs tesztet, mert például nálam nagyon bejött. A használata borzasztó egyszerű. Nekem hosszúak a ciklusaim, a 11. napon teszteltem először, de negatív volt. A 12. napon már két csík, ígaz egyik halvány. És a 13. napon ott volt a két erős csík! Pedig pcos-em van, így még nagyobb öröm! És ráadásul Closty nélkül! Ha nem is sikerült teherbeesnem, már ez nagy hír nekem. Aznap amgy szúrt is az egyik oldalon, gondolom az a petefészek jelzett, hogy történik ott vmi. Nos, aznap együtt voltunk a férjemmel. Hogy mi az eredménye, azt még magam sem tudom, a napokban kiderül.
Szóval: Drogériában, gyógyszertárban, sőt Tescoban is találsz ilyen tesztet. Egy dobozban 5 tesztcsík van, és kb:2000-3000 Forint között mozog az ára.
Minden jót kívánok neked!
Szia!
Lehet, hogy én a szerencsések közé tartozom, én szinte mindig érzem, hogy peteérésem van. Mint pl. most is. Tegnap este óta úgy fájdogál a hasam mintha meg akarna jönni. Még most is fáj. Most vagyok két menstruáció között (félidőben).És tuti, hogy peteérés, mert a ciklus.hu 2-ra mutatta az ovulációt (gondolom 1-2 napot az is tévedhet) De egyébként azt nem tudnám megmondani mióta érzem a peteérést, mert csak úgy 1 éve tudatosult bennem, hogy ez a fájdalom az. Mi csak jövőre tervezzük a babát, de kiváncsi vagyok már, hogy így, hogy érzem mikor kell majd szeretkeznünk mennyi idő alatt sikerül majd a baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!