Kedvenc kérdésetek ki lát második csíkot?
Sziasztok, tudom mindenki utálja és imádja is egyben az ilyen kérdéseket, időn túli iszonyat halvány a képen, de élőben egyből kiszúrtam, 5perc után elraktam majd később ránéztem és meglepődtem. Tudom butaság nézegetni időn túl... amúgy medi-lab teszt volt ami tudtommal nem túl megbízható. Színe is van nem szürke csík. Mindenképp csinálok még a héten, sajnos nemrég vesztettem el ikreket, és most ugyan úgy fáj a bal petefészkem mint mikor múltkor terhes voltam. Késik a menzeszem is, de mivel missed ab műtétem volt így késhet. Mensi előtt teljes alhasam szokott fájni és csak aznap vagy előtte levő nap. Ezért fura és gondolok terhességre, na meg nagyon szeretnénk babát.
Szóval ti láttok még egy halványat? Volt valaki akinek időn túl is igaza volt a tesztnek? Missed ab után változhat a mensi előtti hasfájás?
A héten csináltam már napközben is azok hómezők voltak, vagy ha nagyon néztem láttam valamit... x-epil tesztek voltak, ez predictor early, nem olvastam róla jókat, bár ez érzékenyebb teszt, reggeli elsőből ilyen lett élőbe jobban látszik párom is látja.
Ha összeadom a testi érzésekkel, akár baba is lehet :) Hétfőn tesztelek még egyet akkor kiderül :)
Kicsit még reménykedek, hisz úgy fáj mint mikor terhes voltam...a rózsaszín folyás kicsit csökkent mára, tegnap reggel együtt voltunk a párommal lehet az okozta ezt a tünetet. Ma hajnalban erős émelygés/hányinger fogott el nem tudtam tőle aludni, mintha másnapos lettem volna. Később még nézegettem a tesztet és mintha láttam volna valamit.
Érdekelne lehetséges e az, hogy ha 7-én voltunk együtt ahoz képest pénteken 10es érzékenységű teszt halvány pozit mutatott, most vasárnap a 25ös szinte full negatív...2nap telt el a 10es és 25ös teszt közt...talán még a 25ös egyáltalán nem mutatja?
Rendeltem most vaterás tesztet...amig nem jön meg addig van remény, pénteken meg megyek dokihoz, mert ha nincs is baba valami nagyon nem jó :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!