Pcos-em van, 3 clostil kúrán vagyok túl, sajnos sikertelenül! A dokim laporoszkópiát szeretne, én pedig nem tudom! Mit tudni róla?
Mire vagy konkrétan kíváncsi?
Ha csak a laparoszkópiára, az nem veszélyes. Nálam altatásban végzték, csak 2 bemetszéssel. Az egyik a köldökömben, a másik a hasam alján. Utána egy darabig nehezen ment a mozgás, a nevetés, de azóta már alig látszik.
Annyi, hogy nekem nem ilyen okból volt a műtét.
Szerintem nem kell félni tőle, az érdekedben, a baba érdekében végzik.
Én is PCO-s voltam. Nekem diane6al, vagy milyen fogamzasgatloval akartak gyogyitani, de nem engedtem!
A sokadik doki segitett vegul, aki merkformint irt fel (cukorbetegeknek valo elmeletileg), azt mondta fel evig kell szednem, de mivel akkor eppen nem volt tbm, nem tudtam visszamenni, biztos, ami tuti, egy evig szedtem.
Aztan jott, hogy babót szeretnénk, és amikor elmentem nodokihoz, kivizsgalt, és már nem volt PCO-m!! Így nem is mentem vissza az endokrinologushoz.
Viszont a nodokim annak ellenere, hogy nem volt gondom (csak sok a tesztoszteronom egy picit, és a sargatest hormonom), felírt mastodynont (ez egy homeopatias szer, semmi hormon, csak gyogyfüvek), és csak utána clostit.
Szerintem elobb szabadulj meg a PCO-tól a baba érdekében (tudom, az is fel ev, de az biztos legalabb, és kesobb se lehet belole gond). utana szedd rendbe magad ott lennt (cickafarkfu teat is ajanljak erre), mondjuk akkor mar rendben leszel, de még jobban :D
és utana szerintem már a closty is segiteni fog.
Én az 5.válaszolóra hallgatnék a helyedben! Keress egy olyan dokit, aki felírja a metformint, és nem tünetmentesíteni akar egy betegséget, hanem az okát akarja megszüntetni! Márpedig meg lehet szüntetni, most már számos példa van rá, csak egy doki kell hozzá, aki felírja a normális gyógyszert...!
Sok sikert a döntéshez!
nagyon köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek!5.válaszoló,azt hiszem a válaszod rettentő hasznos számomra!!nagyon szeretnénk már babát,de ha az kell hogy türelmes legyek,állok elébe,csak rendben legyek teljesen!nem akarom hogy feleslegesen megműtsenek,és egyebek!endokrinológushoz fogok menni!nem tudom hogy a metformint felírják e,mert sokan azt mondják az egyik doki felírja,a másik meg azt mondja hogy nem szabad,bár én szeretném nagyon megpróbálni!annyi kérdésem lenne,hogy azóta neked sikerült már a baba?
még egyszer nagyon köszönöm a válaszokat,hasznomra vált,mindegyik!
szió!az ötödik válaszoló vagyok.
Elfelejtettem irni, hogy nekem elsőre bejott a closty (de en egy honapig elotte ittam a mastodynon cseppeket).
Volt már kérdés, ebben a kérdésben le is írtam, hogy pontosan mi volt, és kihez mentem: [link]
(ott is az otodik meg a hatodik valaszadó vagyok :)
remelem segít, tüű nagyon rendes volt velem, amikor meglatta az adataim, mondta, hogy dicseretes, hogy igy megvizsgaltak, es kideritettek mi a bajom, de miert nem kezeltek? a terheleses cukron emlekszem meg viccelt is, is meg kell innom meg egyet, ha nem iszom ki (nagyon nem birom a terheleses cukorvizsgalatot, ha mesz, vigyel egy kis citromlevet, azt szabad bele tenni, azzal nem olyan borzasztó)
ja, es 14 hetes és 2 napos vagyok, és minden adatom tokeletes, papirforma szerinti (remelem igy is marad :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!