Rekuci bre kérdése:
Terhesseg vagy menstruacio tunetei? :- (
Figyelt kérdés
Nekem kesik mar 5napja,teszteltem a "nemvart" napon es negativ lett,azota csak remenykedek hogy legkozelebb mar pozitiv lesz. Eddig minden nap jelentkeztek a terhesseg tunetei( apro hasfajas,hanyinger,rosszullet,ciklus elmaradas) de a melleim nem fajtak. Ma mar faj a bal mellem es egy kicsit megduzzadtak. Vajon ezek csak a ciklus elojelei?2015. júl. 12. 11:02
1/7 anonim válasza:
Biztos, olvastad már, hogy NEM lehet megkülönböztetni a korai terhességi tüneteket a menstruáció előjeleitől!
A hányinger pedig jellemzően nem ennyire korai tünet, csak a filmeken.
2/7 anonim válasza:
Hasonlóak a tünetek. Nekem tipikus pms tünetek jöttek akkor is mikor babás lettem. Késhet is de baba is lehet belőle. Ha 5 napja teszteltél utoljára, akkor szerintem érdemes ismételni.
3/7 whitelady1 válasza:
Szerintem tesztelj egyet! Drukkolok!!!!
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom,aranyosak vagytok. Szerintem ezt az izgulast csak az erti meg aki nagyon szeretne babat. Es mi is mar 10honapja probalkozunk.
Ja es fura modon hanyingerem mar nincs de kajakra,szagokra "pincos" vagyok. Majd szolok hogy mi lett.
2015. júl. 12. 21:51
5/7 anonim válasza:
irj hogy mi lett, de am még lehet pozitiv majd.
6/7 A kérdező kommentje:
Irok,hogy ne irnak. Szerintem 2nap es megtudom.vagy ciklus vagy baba de mar nagyon fajnak a melleim es eddig nem fajtak. Felek,nehogy csak kessen. :-(
2015. júl. 13. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!