Lehetek-e terhes?
Figyelt kérdés
Nem védekeztünk a barátommal,de nem engedtem meg neki hogy teljesen betegye,és csak pár lökésig volt bent,nem élvezett belém.Beszéltem anyukámmal,hogy menjünk el esemény utániért,de ő azt mondta nem kell,mert ennyitől biztosan nem leszek az,de én akkor is ideges vagyok.Szeretnék normális válaszokat kapni,köszönöm2015. júl. 11. 17:33
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem tényleg nem leszel terhes, de ezt a fene nagy aggódást egy pár száz forintos gumival ki lehet védeni -_-
2/6 anonim válasza:
Anyukád fiatalon szeretne nagymama lenni. :)
De, lehetsz terhes. Ha nem akarsz, elindulsz egyedül az eseményutániért.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,én igazából nem szerettem volna védekezés nélkül,de annyira erősködött,és tényleg csak kicsit engedtem neki,utána kihúztam,mert félek
2015. júl. 11. 17:53
4/6 anonim válasza:
A pasik is eresztenek síkosítót és abban az előváladékban lehet ondó. Szóval, igen lehetsz.
5/6 anonim válasza:
Hát félhetsz is.
Tanulj meg nemet mondani!
És ne henteregj olyannal, aki az akaratod ellenére tesz meg valamit!
6/6 A kérdező kommentje:
Ma hajnalban történt a dolog,ezek szerint holnap még elmehetek tablettáért?Hogyan történik a folyamat?Vizsgálat is szükséges?
2015. júl. 11. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!