Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves görbeszakértők! Ez az...

Kedves görbeszakértők! Ez az első görbém kiértékelné valaki?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értek még hozzá olvasgattam a babatervezok.otthona.net-et de ehhez azért kell rutin.Vélemény?Köszönöm.Kicsiz magasnak találom az alaphőt...
2010. márc. 4. 15:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

15 hetes kismama vagyok, de ugyanígy voltam, alig bírtam ki a tesztig. Mindenki mondta, hogy ne görcsöljek rá, akkor majd sikerül, de szerintem nem ezen múlik.

Nekem a ciklus.hu két nappal későbbre írta mindig a pé-t, mert egy éve volt egy 37 napos ciklusom és mivel csak átlagos ciklushosszal számol a program, így mindig picit arrébb tette az ovu napját, mi meg rosszkor próbálkoztunk "ezerrel".

Aztán vettem egy csomag ovutesztet, annak alapján akcióztunk és láss csodát: az első (!!!) hónapban sikerült a baba. Már szépen gömbölyödik a pocakom.

Neked is mielőbbi babásodást kívánok!!!

2010. márc. 4. 16:20
 12/26 A kérdező kommentje:
Dejóóó:)Olyan jó ilyet is olvasni:)Köszönöm a drukkokat!Én is gondolkodom az ovuteszten vaterán láttam nem is olyan drága és itt is sokan használják már ahogy olvasom.Kedves előző milyen ovutsztet használtál?Ja és gartulálok a bébihez!!
2010. márc. 4. 16:34
 13/26 anonim ***** válasza:

Köszönöm, aranyos vagy. :)

A DM-ben vettem, 5 darabos és 2600 Ft körül volt. Nem olcsó, de nekem azonnal kellett, mert akkor voltam a vélhető ovu előtt 3 nappal és tutira akartam menni :))

2010. márc. 4. 16:56
 14/26 A kérdező kommentje:
És tuti is lett ez tök jó:) Jól viseled a terhességet?
2010. márc. 4. 21:16
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hááát, nem könnyű.... Még mindig tart az émelygés, hányás, és most már megjött az esti gyomorégés is. De mit nekem ez a kellemetlenség? :) Egy kiskölyök ennél sokkal többet is megér! :))
2010. márc. 5. 09:37
 16/26 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van!Lassan el kell h múljanak ezek a velejáró kellemetlenségek.Sokáig vártatok a babára?Lassan meg tudod h fiú lesz-e vagy kislány:)
2010. márc. 5. 15:58
 17/26 anonim ***** válasza:

Szia! Nem vártunk sokáig. Tavaly nyár végén gyakorlatilag elsőre sikerült, de sajnos 6 hetesen elveszítettem. :( Utána kihagytunk 3 hónapot, leginkább a lelki gyötrődésem miatt és szinte megint elsőre sikerült. :) Remélem, most minden rendben lesz, a sok rosszullét ezt mutatja a dokim szerint :) Így üzen a kis pocaklakó, hogy hahó, itt vagyok ám! :)

Holnap megyünk UH-ra, remélem megmutatja magát, bár a 13. heti genetikai UH szerint 80 %, hogy kisfiú :)

2010. márc. 8. 11:30
 18/26 anonim ***** válasza:
Ja és most nézem újra a görbédet, sztem hétvégén már tesztelhetsz :) Hogy alakul a hőd azóta?
2010. márc. 8. 11:33
 19/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom a vetélésedet nagy öröm lehetett ez a baba azok után.Kárpótol Téged:)Igy alakul most a görbém: [link] Akkor Te szerencsére megusztad a görcsölős próbálkozásokat..mi már 2 éve gyúrunk rá reméljük lassan örülhetünk:)
2010. márc. 8. 15:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Minden OK lesz, legalább is a görbéd szerint. Nagyon ígértetes mind a hő, mint a "próbálkozások ütemezése" :) tekintetében. Szorítok!!!
2010. márc. 9. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!