Kedves görbeszakértők! Ez az első görbém kiértékelné valaki?
15 hetes kismama vagyok, de ugyanígy voltam, alig bírtam ki a tesztig. Mindenki mondta, hogy ne görcsöljek rá, akkor majd sikerül, de szerintem nem ezen múlik.
Nekem a ciklus.hu két nappal későbbre írta mindig a pé-t, mert egy éve volt egy 37 napos ciklusom és mivel csak átlagos ciklushosszal számol a program, így mindig picit arrébb tette az ovu napját, mi meg rosszkor próbálkoztunk "ezerrel".
Aztán vettem egy csomag ovutesztet, annak alapján akcióztunk és láss csodát: az első (!!!) hónapban sikerült a baba. Már szépen gömbölyödik a pocakom.
Neked is mielőbbi babásodást kívánok!!!
Köszönöm, aranyos vagy. :)
A DM-ben vettem, 5 darabos és 2600 Ft körül volt. Nem olcsó, de nekem azonnal kellett, mert akkor voltam a vélhető ovu előtt 3 nappal és tutira akartam menni :))
Szia! Nem vártunk sokáig. Tavaly nyár végén gyakorlatilag elsőre sikerült, de sajnos 6 hetesen elveszítettem. :( Utána kihagytunk 3 hónapot, leginkább a lelki gyötrődésem miatt és szinte megint elsőre sikerült. :) Remélem, most minden rendben lesz, a sok rosszullét ezt mutatja a dokim szerint :) Így üzen a kis pocaklakó, hogy hahó, itt vagyok ám! :)
Holnap megyünk UH-ra, remélem megmutatja magát, bár a 13. heti genetikai UH szerint 80 %, hogy kisfiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!