Lombikosoktól kérdezem. Nektek is szednetek kellett fogamzásgátlót a stimuláció megkezdése előtt?
Már volt két sikertelen beültetésem (egy normál lombik és egy fagyasztott embriós), de nem sikerült. Most kezdjük a következő lombikot, de előtt most a márciusi menszeszemnél el kell kezdenem fogamzásgátlót szedni. Azt értem, hogy azért van szükség rá, hogy pihenjen a petefészek és ne érleljen petét a ciklusban.
Csak az nem világos, hogy ha most megjön a mensim majd és elkezdem szedni a fogamzásgátlót egy hónapig és meg kell várni a következő vérzést és akkor kezdik a stimulációt? Vagy hogy is van ez? Tudod, meg kellett volna kérdeznem, de alig volt a dokinak 2 perce rám mert rengetegen voltak nála és ezt elfelejtettem megkérdezni. Annyit mondott, hogy kezdjem el szedi a fogamzásgátlót és ha kb. a felét beszedtem, akkor hívjam fel.
Szia!
Nekem a második lombik előtt kellett szednem fogamzásgátlót! És azóta 30 hetes kismama vagyok.Be kellett szednem az összes gyógyszert és a menzesz első napján jelentkezni kellett az intézetben és kezdődött is a stimuláció.Igaz sokkal lassabban reagáltam a szurikra, de volt ideje a nyálkahártyámnak kellően megvastagodnia!Beülti után a 12. napon délután pozitívat teszteltem!
Sok sikert kívánok!
Köszönöm a válaszodat! És persze gratulálok!!:)
Akkor jól sejtettem, hogy be kell szedni egy egész havi adagot és az utána következő menszesznél kezdődik a stimuláció.
Remélem nekünk is ez már eredményes kezelés lesz:)
Nálatok amúgy mi volt a baj? A férjeddel vagy veled voltak gondok?
Szia Első vagyok!Velem volt a baj elzáródtak a petevezetékeim!Szerintem nagyon fontos, hogy úgy indulj neki hogy ez biztos hogy sikerülni fog.Én ezt annyiszor mondogattam hogy nem is volt kétséges.Persze amikor tesztet kellett csinálni nem mertem de a család nem hagyott békén!Na meg nekem a DR.-nő is azt mondta, hogy fogamzásgátló után nagyobb az esély a sikerre!
Nagyon higgyél benne és sikerülni fog!
Már én sem vagyok olyan görcsös mint régebben. Sőt, már nem is vagyok görcsös. Úgy vagyok vele, hogy jön a baba ha jönnie kell. Most én is úgy érzem, hogy sikerülnie kell!
Nálunk a férjemmel van gond, kevés a spermaszáma.
Megkérdezhetem, hogy Te hová jársz/jártál? Mi a szegedi kaáliba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!