Ovu óta folyamatosan olyan "mindjárt megjön" érzésem van, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hétfőn volt ovum, előtte és utána is együtt voltunk a párommal, viszont azóta is folyamatosan érzem azt a "mindjárt megjön" érzést, szurkál az alhasam, meg picit fel is vagyok puffadva. Mitől lehet? Előre is köszi a válaszokat :)2015. júl. 9. 10:55
1/3 anonim válasza:
Három dolog lehetséges, az egyik, hogy intenzívebben dolgoznak ennek a ciklusnak a második felében a hormonjaid, de minden a legnagyobb rendben van, a másik, hogy a szokottnál jobban odafigyelsz magadra, a harmadik, ahogy én is jártam ugyanilyen esetben, hogy hormonzavarom volt, a fájdogáló mellek és mindjárt megjön érzés után két nappal már pecsételni is kezdtem, és egészen a vérzésig pecsételtem.
Persze önmagában nem kizárt, hogy épp most sikerül a baba, de annak a jeleit még nem érezheted.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Lehet, hogy csak a második eset áll fent, meló mellett van rá időm. A babára annyira nem is gondoltam, mert azt tudom, hogy korai lenne. A mellfeszülés/érzékenység nem áll fent, se a pecsételés. Na de majd alakul :)
2015. júl. 9. 12:08
3/3 A kérdező kommentje:
Igazad volt válaszoló, a 3. eset állt fent. Egy kis hormonzavar! Mensi késett 1 napot, akkor is csak pecsételgetett 3 napot, de utána megjött rendesen. Meg úgy is múlt el, hogy barnázgattam. Remélem elmúlik, és nem marad mindennapos esemény a ciklusomban, hisz szeretnénk babót :)
2015. aug. 3. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!