Lehetséges, hogy még nem mutatja ki a teszt a terhességet? Tegnapra nem vártam és ma reggel a Gabriel teszt negatív, viszont a Maria Romed (ami nem igazán megbízható) halványan pozitív. A peteérésem középidőben volt.
Alaposabban utána olvastam és egyértelműen meggyőződtem, hogy a késve érkező menszeszek nagy százalékánál a hCG hormon valós pozitív, csak sajnos a megtermékenyült petesejt valami genetikai vagy egyéb oknál fogva nem tud megmaradni.
Tapasztalataim szerint, ha egy terhességi teszt elég érzékeny nagyon hamar kimutatja a hCG (humán gonadotrop) hormont a szervezetben, ami persze nem azt jelenti, hogy a megtermékenyült petesejt sikeresen meg is tapad. Velem kb. 1 éve fordult elő, hogy pozitív lett a Maria Romed terhességi tesztem, majd 10 nap késéssel nagyon erős hasgörccsel és szokásosnál bőséges vérzéssel megjött a menstruációm. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy a petesejtem megtermékenyült, el is kezdődött termelődni a hCG hormon, de sajnos lelökődött az életképtelenek bizonyult megtermékenyült petesejt. Azóta többszöri próbálkozás után (nem adtuk fel) most féléves kisfiúnknál szintén először a Maria Romed mutatta ki a pozitív eredményt. Aminek nagyon örülünk….:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!