Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy még nem...

Lehetséges, hogy még nem mutatja ki a teszt a terhességet? Tegnapra nem vártam és ma reggel a Gabriel teszt negatív, viszont a Maria Romed (ami nem igazán megbízható) halványan pozitív. A peteérésem középidőben volt.

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 08:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos megjött. És nálad mi a helyzet?
2010. márc. 5. 13:11
 12/15 anonim ***** válasza:
én most várakozósba vagyk... egyik teszte nega másik pozitiv de eltünt pár ora mulva a csikom, a másik pozi de 2 halvány csik jelent meg+ a controllcsik, a teszveszen rendeltem a tesztekent!
2010. márc. 7. 11:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Drukkolok, hogy tényleg pozitív legyen!
2010. márc. 7. 15:31
 14/15 anonim válasza:

Alaposabban utána olvastam és egyértelműen meggyőződtem, hogy a késve érkező menszeszek nagy százalékánál a hCG hormon valós pozitív, csak sajnos a megtermékenyült petesejt valami genetikai vagy egyéb oknál fogva nem tud megmaradni.

Tapasztalataim szerint, ha egy terhességi teszt elég érzékeny nagyon hamar kimutatja a hCG (humán gonadotrop) hormont a szervezetben, ami persze nem azt jelenti, hogy a megtermékenyült petesejt sikeresen meg is tapad. Velem kb. 1 éve fordult elő, hogy pozitív lett a Maria Romed terhességi tesztem, majd 10 nap késéssel nagyon erős hasgörccsel és szokásosnál bőséges vérzéssel megjött a menstruációm. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy a petesejtem megtermékenyült, el is kezdődött termelődni a hCG hormon, de sajnos lelökődött az életképtelenek bizonyult megtermékenyült petesejt. Azóta többszöri próbálkozás után (nem adtuk fel) most féléves kisfiúnknál szintén először a Maria Romed mutatta ki a pozitív eredményt. Aminek nagyon örülünk….:-)

2010. júl. 18. 11:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, de én nagyot csalódtam a Maria Romedes tesztekben. Nem is igazán tudtam értékelni, mert a tesztcsík sem ott jelent meg, ahol kellett volna. Szerintem akkor tuti nem voltam terhes, mint bizonyítja másnap meg is jött, de már a következő hónapban nem, és a kisfiam azóta itt rugdos a pocakomban.
2010. júl. 18. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!