Ha a beágyazódás szombat hajnaltól keddig tartott, mikor mutatja ki leghamarabb a teszt?
Figyelt kérdés
Szombatra virradó hajnaltól kezdve éreztem a tüneteket,erős hasszurka,derékfájdalom,ez tartott keddig,tehát tegnap már nem éreztem ezt és ma sem.Ha ez beágyazódás volt,szerintetetk mikor teszteljek?Válaszokat köszönöm.2015. júl. 8. 14:37
1/10 anonim válasza:
Ha késik a menstruációd, rá 2-3 napra.
2/10 anonim válasza:
Ha úgy van ahogy gondolod, akkor péntektől szerintem. De tényleg az a biztos ha megvárod a nemvártat bár én ne beszéljek.. 9. dpon éreztem utoljára görcsöket, 12-en már teszteltem és már pozi is volt.
3/10 anonim válasza:
leghamarabb a legérzékenyebb teszttel a beágyazódás után 3 nappal lehet. De jobb megvárni legalább a mensi napját!
4/10 A kérdező kommentje:
Mára,holnapra nem várom.
2015. júl. 8. 15:13
5/10 A kérdező kommentje:
25-ös tesztem van itthon.
2015. júl. 8. 15:15
6/10 anonim válasza:
Akkor pénteken, szombaton már biztosat tudsz.
7/10 anonim válasza:
Ésszel azt mondanám, hogy péntek reggel tesztelt, szívvel azt, hogy most rögtön. :)
Nekem a nemvárt előtt 4 nappal halvány pozitív volt a teszt esti vizeletből. Csak azért csináltam meg, mert előtte este olyan levertség és álmosság tört rám, amit addig nem tapasztaltam és gyanús lett. Persze lehet, hogy csak véletlen egybeesés volt.
8/10 A kérdező kommentje:
Előző terhességnél a teszt a nemvárt napján olyan gyenge pozitív volt,hogy alig lehetett látni.2 nap múlva már jól látható volt a 2.csík.
Huuu,ilyenkor olyan türelmetlen az ember....
2015. júl. 8. 17:15
9/10 anonim válasza:
Hát ha tényleg úgy gondolod, akkor ma-holnap megcsinálhatod. Drukkolok! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mentek a zöldek....
Péntekig kibírom...
2015. júl. 8. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!