Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez babát jelez szerintetek is?

Ez babát jelez szerintetek is?

Figyelt kérdés
12.-én volt az aktus, kalkulátor 16.-ra írta az ovulációt. Holnapután (9.-én) kellene megjönnie. Az első tesztet 2.-án csináltam este 7-kor. A másodikat másnap reggel, az utolsó kettőt rá két-két napra. Csak 12.-én volt aktus az előző menzi óta. Hogy lehet hogy ilyen hamar ilyen egyértelműen pozitív a teszt, teljesen időn belül!?
2015. júl. 7. 21:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ezek pozi tesztek,bár kicsit ossze vissza írtál le itt mindent nem tudom pontosan hogy lehet..

Nekem 25.én volt ovum és 5.én halvány pozi lett a tesztem.(9.re nem várom)

2015. júl. 7. 22:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Lemaradt h gratulálok!:-) előző voltam
2015. júl. 7. 22:46
 13/21 whitelady1 ***** válasza:

Gratulálok! Nekem 27.-én volt ovum és ma este ilyet teszteltem. 9.-re nem várom!

[link]

2015. júl. 8. 00:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Az én tesztem tavaly ilyentájt még ennél is halványabb volt. Most itt szuszog mellettem :) Gratula!
2015. júl. 8. 01:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Kezdves 4.vállaszoló.A terhessége tesztnél már a halvány csík is pozitívnak számít.Gratula a kismamáknak.:)
2015. júl. 8. 06:46
 16/21 A kérdező kommentje:

5. és 7. válaszoló GRATULÁLOK Nektek is! én is kilencre nem várom (azaz holnapra), nagyon izgalmas hogy ennyien összejöttünk a 9.-i dátumra :). Utolsó Neked meg rengeteg örömöt kívánok a babócádhoz!!! Ha minden jól megy nemsokára mi is simogathatjuk a picur hátacskát.

Ma reggel megint csináltam egy tesztet.....hát ez már annyira egyértelmű, hogy mindjárt kiugrom a bőrömből!!!! [link]

2015. júl. 8. 06:57
 17/21 A kérdező kommentje:

Míg irtam, közben jött egy válasz! Úgyhogy utolsó előtti kedves válaszolómnak kívánom a boldog perceket a babájával!! Utolsóm...Neked meg köszönöm a jókívánságot!! :)

És 5. és 7. kommentelőim.....tőletek meg kíváncsian várom a további fejleményeket!!! Tudassátok velem hogy alakulnak a dolgok!!!

2015. júl. 8. 07:01
 18/21 A kérdező kommentje:
Ja és kedves 4. remélem ez már kellőképpen bökdösi a szemed.... :)
2015. júl. 8. 07:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Gratulálok kedves kérdező, az előzőek is pozitívak voltak, a legutolsó meg aztán főleg! :)

Én Hétfőn esti és kedden délutáni vizeletből teszteltem ezeket:

[link]

Elvileg 07.02-án (nem)kellett volna megjönnie.

2015. júl. 8. 07:53
 20/21 whitelady1 ***** válasza:
Azta! Gratula neked is, remélem nekem is lesz ilyen szép erős!! :)
2015. júl. 8. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!