Ki miért vállalt 3. gyereket?
Figyelt kérdés
Nekünk már van 2. Sajnos a férjem és az én szüleim is már meghaltak. A testvéreink külföldön élnek. Nagyon kicsinek érzem a családot, és magányosak is vagyunk, csak mi vagyunk egymásnak. Ezért gondolkodom, hogy szeretnék még gyereket. Anyagiak adottak. Erre az összes ismerősöm azt mondja, hogy milyen hülye vagyok, meg minek annyi gyerek, ez nem ok. Inkább szeressem jobban ezt a kettőt. Igazából akkor nem értem, milyen más oka lehet még annak, ha valaki a mai világban vállal sok gyereket? Nem elég az, hogy szeretnék nagy családot, és sok szeretetet magam körül?2015. júl. 6. 23:03
1/4 anonim válasza:
Szerintem sem ok ez arra. Hiszen a gyermekek felnőnek és mi garancia van arra, hogy a közelben maradnak? Akkor még nagyobb magány marad, nem? A nagycsalád már ok. De ne kösd magadhoz Őket hiszen egy nap el kell engedned mind. Tőled független lények hiába Te vagy az Anyjuk. Ha feltétlen szereted Őket és tudod Nekik biztosítani az anyagiakat mit foglalkoztat mások véleménye?
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekünk egy babánk van (egyelőre), de nagyon megértem a magányosságod, es amiket leírtál. Nalunk a csalad fele távol él a másik fele nagymamak pl evente egyszer ketszer latogatnak minket. Mi szoktunk altalaban menni meg ünnepekkor ennyi. Olyan rossz lelkileg, hogy bármi van nem szamíthattam senkire se betegseg se szüles utan, hogy egy almat hoztak volna hogy tessek. Szóval más okból ugyan de egy ilyen csaladdal bizony en is egyedul vagyok csak a ferjem a tarsam. A baratnőim meg kulfoldon.
3/4 anonim válasza:
Mindig is 4 gyereket szerettem volna. Nekem gyerekkoromban is nagyon hiányzott, hogy nincs több tesóm, csak 1, de anyunak nem lehetett több sajnos. 3 gyerek után úgy éreztem, egyelőre elegen vagyunk, de nem így lett: a 3. után 6 hónappal teherbe estem. Orvosi csodának számított a dolog. Így mégis négyen lettek.
Ha anyagiak adottak, energiával is bírod, akkor mi a kérdés? Ha te tudnád, én mennyi megjegyzést kaptam, amiért 4 gyerekünk született... nem kell vele foglalkozni.
4/4 anonim válasza:
Mi 5-en vagyunk testvérek, én vagyok a legfiatalabb,legidősebb tesóm és köztem 16 év van, a legfiatalabb és köztem 7. Szóval eléggé kései gyerek vagyok, viszont én imádtam, hogy ennyi testvérem van. Mindig tudtam (és a mai napig is tudok!!!) számítani rájuk! Szóval én csak támogatnálak abban, hogy vállalj 3. babót, hidd el, hogy nem fogod megbánni, és ha jó testvérek lesznek, akkor bizony ők is csak örülni fognak neki, hogy többen vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!