Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A parommal mar 6 honapja...

A parommal mar 6 honapja szeretnenk babat, egy honappal ezelott az orvosom felirt clostit + duphastont, tegnap kellet volna megjojjon, de meg nem jott, befolyasoljak ezek a gyogyszerek a mensit, azert kesik vagy csinaljak tesztet?

Figyelt kérdés
2008. szept. 3. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.van akinek bezavarnak a gyógyszerek.Én is closti mellett lettem terhes az első kúra után azonnal,nem jött meg a 2.dik napon teszteltem pozitivat.Csinálj tesztet :)

Minden jót...

31hetes kismama

2008. szept. 3. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
elvileg a closti a menszeszt is befolyásolja, beállítaná, hogy megjöjjön, ha nem vagy terhes. szerintem még várj egy pár napot, de csak azért ha véletlen nem vagy terhes ne csalódjál, és csak akkor tesztelj! a menszi normál körülmények közt is késhet pár napot. pl. sterssz, betegség, fogyás, gyógyszerek...sok sikert.
2008. szept. 3. 12:53
 3/3 A kérdező kommentje:
koszonom nektek,csak nagyon nehez varni!
2008. szept. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!