Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély arra hogy...

Mennyi az esély arra hogy terhes vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és nagyon félek..tudom felelőtlen voltam, hogy az első szexet gumi nélkül bevállaltam mert a fiú egyszerűen nem volt hajlandó felhúzni de nagyon bíztam benne.. Szóval az előváladékot eltávolítottam (ezt nem tudom szebben leírni) és időben kihúzta és pont előző nap múlt el a menstruációm de viszont azóta nagyon szédülök de lehet, hogy csak a stressz miatt. Mekkora az esély arra, hogy terhes vagyok?

2015. júl. 4. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Van rá esély, bár elég kicsi. A szédülésnek semmi köze az egészhez. Nem tudom mikor történt a dolog, de ha jól érzem, hogy csak pár napja, akkor még be sem ágyazódott, már ha van minek beágyazódnia. Többet ilyet ne csinálj, akármit mond is a fiú. Védekezni kell, függetlenül attól, hogy mikor menstruáltál utoljára, hogy hányadik alkalom ez és a fiú mit állít. A helyedben elbeszélgetnék kicsit a sráccal, hogy neki mi volt a célja... beetetni téged, hát azt sikerült. Többet ne forduljon elő!
2015. júl. 4. 17:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!
2015. júl. 5. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!