Mennyi az esély arra hogy terhes vagyok? (többi lent)
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és nagyon félek..tudom felelőtlen voltam, hogy az első szexet gumi nélkül bevállaltam mert a fiú egyszerűen nem volt hajlandó felhúzni de nagyon bíztam benne.. Szóval az előváladékot eltávolítottam (ezt nem tudom szebben leírni) és időben kihúzta és pont előző nap múlt el a menstruációm de viszont azóta nagyon szédülök de lehet, hogy csak a stressz miatt. Mekkora az esély arra, hogy terhes vagyok?2015. júl. 4. 14:47
1/2 anonim válasza:
Van rá esély, bár elég kicsi. A szédülésnek semmi köze az egészhez. Nem tudom mikor történt a dolog, de ha jól érzem, hogy csak pár napja, akkor még be sem ágyazódott, már ha van minek beágyazódnia. Többet ilyet ne csinálj, akármit mond is a fiú. Védekezni kell, függetlenül attól, hogy mikor menstruáltál utoljára, hogy hányadik alkalom ez és a fiú mit állít. A helyedben elbeszélgetnék kicsit a sráccal, hogy neki mi volt a célja... beetetni téged, hát azt sikerült. Többet ne forduljon elő!
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!
2015. júl. 5. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!