Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esély van szerintetek...

Piroska és a farkas kérdése:

Mennyi esély van szerintetek a babára, ha 5+5-ön még csak petezsákot látott a doki? 5 +1 -en még az sem volt,10 nap múlva kell visszamennem.

Figyelt kérdés
Vajon ha jövő héten csinálnék egy digitális tesztet, és az jelezné a hetek múlását, utalhat arra, hogy jo irányban haladnak a dolgok? Vagy a hcg emelkedhet tovább akkor is, ha a petezsákocska felszívodoban van?
2015. júl. 4. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne tesztelj, felesleges. Ha eddig nem volt petezsák most pedig van, akkor növekszik szépen, az a lényeg. :)
2015. júl. 4. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
5+5-ön nekem is csak petezsákot látott. Egy hét múlva visszamentem, akkor már volt szívhang is, igaz, akkor pontosan 6 hetesnek mérte, pedig ugye egy hét eltelt, de a lényeg az, hogy nőtt, és lett szívhang is.
2015. júl. 4. 13:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az első ultrahang hasi ultrahang volt, és ott nem láttak semmit. de már akkor is azon gondolkodtam, h vajon hüvelyivel láttak volna - e valamit. Vérvételre küldtek a hcg miatt. Szoval amiatt, h két különféle ultrahang volt, nem merem felhőtlenül elhinni, hogy ekkorát fejlődött a kis akárkicske....dehát mást nem tudok tenni, minthogy várok.
2015. júl. 4. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a hcg-d jo, akkor rendben van.
2015. júl. 4. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:
írtam a régebbi kérdésedhez.
2015. júl. 4. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!