Vot már úgy vaaki, hogy a 20. dpo-n negatív teszt, de mégis pocis volt?
Vasárnap kellett volna megjönnie, de semmi.
A teszt negatív - de a tünetek határozottan jelen vannak...
Nekem :) Késői ovum volt, csak a 22 dpo-n teszteltem pozit!
Drukkolok!
Köszönöm a válaszokat.
A baj az, hogy tudom mikor volt ovum, és azt is, hogy csak azokban a napokban voltunk együtt.
Nem lehetett késői ovu.
A kérdést és a válaszokat olvasva nekem pár dolog nem tiszta. Mi az, hogy kései ovu után későn mutatja ki a teszt? A dpo eleve az ovuláció utáni napokat számolja, tehát az nem tökmindegy, mikor van a cikluson belül az ovu? Rá két hétre kéne kb. lennie a nem vártnak, is addigra a teszt is mutatja. De már sokszor a 12. nap körül is.
A 20. dpo, az 20 nappal az ovu után.
Szerintem csak késés. Nekem is iszonyat mellfeszülésem volt, és ezek mind csak PMS tünetek voltak. Én már túljutottam azon, hogy negatív teszt ellenére reménykedjek. Annak hiszek, amit látok, a többi tünet nyugodtan lehet PMS, nem terhességi.
Különben is, ha már lennének terhességi tünetek, termelődne HCG-d, és azt már a teszt is mutatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!