Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek hogy szellemcsík-e?

Megnéznétek hogy szellemcsík-e?

Figyelt kérdés
[link]
2015. júl. 1. 09:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon világos szürkés színű. Csináltam facelle-t (nem olyan érzékenységűt, hanem 25-öst) de az már második pisiből volt és az teljesen negatív lett. Még van két xepil tesztem, azokat megcsinálom majd pár nap vagy inkább egy hét múlva ha addig nem jön meg. Mennék dokihoz is, csak az sztk-s dokikkal nincs jó tapasztalatom, magándokira meg most nincs pénzem, csak két hét múlva lesz, addigra meg már csak tudok valami biztosat
2015. júl. 1. 11:02
 12/17 anonim ***** válasza:
A facelle nagyon érzékenyen mutatja, hiába 25-ös, az x-pil is nagyon jó, de az halványabb volt nekem sokkal, amikor a facelle már szép pozitív volt. Látom a teszten, amit írsz, de erre nem mernék semmit mondani. X-epil, facelle, vagy corax be sure-t tudom ajánlani én is.
2015. júl. 1. 11:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha szürkés az se jelent jót :S.

Időn belül jött ki a csík? Mert akkor lehetne reménykedni.

Mindenképp reggeli első vizeletből csinálj majd tesztet. Kíváncsian várjuk az eredményt :) hajrá

2015. júl. 1. 12:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Időn belül jött ki, de szerintem lehet hogy meg fog jönni pár napon belül vagy nem tudom de fáj a bal petefészkem környéke meg a derekam is :(
2015. júl. 1. 14:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Engem nem csapott be ez a teszt még soha.

Ha nem volt baba tök hómező volt,most meg már 4 nappal a nemvárt előtt mutatta.

Ettől persze lehet, hogy másoknak rossz tapasztalata van vele :(

Én látok egy nagyon halvány csíkot

2015. júl. 1. 16:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Szedd szét a tesztet és úgy nézd meg, sokkal jobban látható
2015. júl. 1. 23:01
 17/17 A kérdező kommentje:
Másnap éreztem, hogy meg akar jönni, rá még egy napra meg is jött rendesen :/ azért köszi a válaszokat, legközelebb nem veszek predictort, mert a kis halvány reményem megerősíti, aztán nincs is semmi.
2015. júl. 3. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!