Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs valami kuruzsló módszere...

Nincs valami kuruzsló módszeretek, amivel ujra termékeny lehetek? Annyira elegem van!

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem jön össze a baba? Gyógyteákat próbáltál már? Cickafark ill. palástfű teát szokták javasolni. Nálunk bevált szerencsére.

2010. márc. 2. 22:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a pozitív hozzáállást! Első lépés: mondd magadnak hangosan minden nap, hogy igenis termékeny vagy és lesz kisbabád! Én odaálltam a tükör elé és úgy mondogattam mindenféle pozitív gondolatokat. Kissé skizofrénnek tűnik, de ez egy működőképes dolog, önszuggesztiónak hívják. Négy év próbálkozás után szerintem ez a módszer is segített, hogy teherbe essek. 19 hetes kismama
2010. márc. 2. 22:51
 3/12 anonim válasza:
Szia. Én sem tudtam teherbe esni 6 évig és nekem a béres cseppet mondták nállam be vált azóta van egy fiam és egy lányom. Mondjuk négy hónap után estem teherbe de az eltörpült a hat évhez képest.
2010. márc. 2. 22:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

Egyenlore ugy néz ki még pé-m sincs! :(

Gyogyteakat, vitaminokat iszom, szedek. A pozitiv gondolataimmal sincs baj, még a párom is mondogatja!

A béres cseppet meg nem hallottam, de kiprobálom ezt is!

Tavaly sikerült teherbeesnem, de az a baba elment... :(

Április óta 3x menzeszeltem!

2010. márc. 3. 08:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Én soha nem védekeztem, és soha nem estem teherbe, amikor babát szerettünk volna akkor sós fürdőt vettem és láss csodát a következő hónapban már nem jött meg.Eddig kétszer próbáltam és mind a kétszer bejött, sajnos az első babát én is elvesztettem 5 hetesen,de most van egy gyönyörű 4 hónapos kisfiam! Kitartás sikerülni fog.
2010. márc. 3. 08:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Bocs hogy én nem tudok ajánlani semmilyen módszert ,mivel én is azon vagyok ,hogy végre 4 év után sikerüljön teherbe esnem. Mi is az előttem hozzászólóhoz hasonlóan 4 éve egyáltalán nem védekezünk, és azóta nem jött össze.De talán egyszer voltak olyan tüneteim mint még soha, de sajnos darabos ,erős mensivel végződött.És mivel még úgy nem jártam ezért gyanakszom ,hogy nem tudott megtapadni.

:( De ennek már több mint egy éve. Most kezdtük meg a kivizsgálásokat.

Sok sikert a babásodáshoz :)

2010. márc. 3. 09:27
 7/12 A kérdező kommentje:

Hat igen... Kicsit ugy erzem igazságtalan az élet!

Van aki nem szeretne és "sajnos" összejön neki, van aki mindent megadna erte, mint mi...és tessék...

Mi ez a sós fürdő? Kifejtenéd nekem?

2010. márc. 3. 11:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Annyira nem kuruzslás, de az akupunktúra nagyon hatásos ilyen problémákra.
2010. márc. 3. 11:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Barátcserje kapszula+E-vitamin. sok sikert!!
2010. márc. 3. 13:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia èn az arwen tornàt ajànlanàm ,nekem legalàbb is segített.
2010. márc. 3. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!