Nincs valami kuruzsló módszeretek, amivel ujra termékeny lehetek? Annyira elegem van!
Szia!
Nem jön össze a baba? Gyógyteákat próbáltál már? Cickafark ill. palástfű teát szokták javasolni. Nálunk bevált szerencsére.
Köszönöm a tippeket!
Egyenlore ugy néz ki még pé-m sincs! :(
Gyogyteakat, vitaminokat iszom, szedek. A pozitiv gondolataimmal sincs baj, még a párom is mondogatja!
A béres cseppet meg nem hallottam, de kiprobálom ezt is!
Tavaly sikerült teherbeesnem, de az a baba elment... :(
Április óta 3x menzeszeltem!
Bocs hogy én nem tudok ajánlani semmilyen módszert ,mivel én is azon vagyok ,hogy végre 4 év után sikerüljön teherbe esnem. Mi is az előttem hozzászólóhoz hasonlóan 4 éve egyáltalán nem védekezünk, és azóta nem jött össze.De talán egyszer voltak olyan tüneteim mint még soha, de sajnos darabos ,erős mensivel végződött.És mivel még úgy nem jártam ezért gyanakszom ,hogy nem tudott megtapadni.
:( De ennek már több mint egy éve. Most kezdtük meg a kivizsgálásokat.
Sok sikert a babásodáshoz :)
Hat igen... Kicsit ugy erzem igazságtalan az élet!
Van aki nem szeretne és "sajnos" összejön neki, van aki mindent megadna erte, mint mi...és tessék...
Mi ez a sós fürdő? Kifejtenéd nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!