Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az óvszer teljesen biztonságos...

Az óvszer teljesen biztonságos ha jól használják?

Figyelt kérdés
2 napot késett es iszonyatosan elkezdtem idegeskedni, hogy terhes lehetekk. fájnak a melleim és szurkál az alhasam (de nem ugy mintha meg akarna jönni) + fel vagyok puffadva.. de semmi baj nem volt az óvszerrel, nem csúszott le, és mindig megnézzük hogy lyukas e. mi lehet ez?
2015. jún. 30. 10:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Tényleg van felnőtt ember, aki azt írja, az óvszer 100% biztonságú, ha rendesen használják? Na, ezért tartunk ott, ahol! A pearl index kifejezést miért nem tanítják a gimiben? Bezzeg fél évet szánnak az egy és kétszínűek tárgyalására, meg állattanra, de fogalmuk sincs arról, hogy nincs száz százalékos védelem a teherbeesés ellen???

Nem kell egy gumin látszania a hibának, ettől még lehet rajta. Ha késik, csinálj reggeli első vizeletből terhességi tesztet és megkapod a választ!

2015. jún. 30. 13:37
 12/23 anonim ***** válasza:
*kétszíkűek
2015. jún. 30. 13:37
 13/23 anonim ***** válasza:

sajnos egyik védekezési módszer sem 100 %os (pearl index)

Viszont ha jól használjátok nem szakadt ki nem csuszott le akkor nyugi de nem vagy terhes.

15 évesen késhet, sőt még felnőtt nőknél is, és képzeld mindenféle ok nélkül ki is maradhat egy hónap. nekem volt hogy 23 éves koromban maradt ki. ne parázz

2015. jún. 30. 14:23
 14/23 anonim ***** válasza:
a 4-es válaszoló vagyok,bizonyítsd be az okosságod:) Honnan tudod,hogy ez az oldal jól írja le?!
2015. jún. 30. 14:24
 15/23 A kérdező kommentje:
de nekem vannak pms tünetek :/ vagy nem baj? attol is normalis ha kimarad?
2015. jún. 30. 22:56
 16/23 anonim ***** válasza:
4-es, bebizonyítani nemtudom, csak nekem van eszem. Majd neked is lesz, ha esetleg védekezés mellett teherbeesel. Egyébkénj meg ideje lenne eelmenni orvoshoz, kérdezz rá, hidd el, engem fog igazolni. Kérd a szüleid segítségét, nehogy eltévedj ennyi ésszel :) Hajrá, menni fog :D
2015. júl. 1. 06:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, te meg azt mondtad csinálsz tesztet... nem csináltál mégsem? Kezet foghattok a 4-essel...
2015. júl. 1. 06:45
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám magam felelőtlennek,de biztos jobb lenne,ha minden szex után görcsölnék,hogy juj Istenem,most akkor terhes lettem?Remélem ti ezt csináljátok:) Megérdemlitek..
2015. júl. 1. 11:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem gumival védekezek. De szerintem továbbá ne égesd magad, kis butus :)
2015. júl. 1. 11:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Annyira nem értem az embereket,akik csak azért jönnek fel erre az oldalra,hogy oltogassák a másikakat.Nem tudom ebben mi az öröm,pláne felnőtt létére,de nagyon sajnálom,hogy ebből a boldogságból kimaradok... Na további szép napot,ja és ne felejtsd el beírni még a többi terhes lehetek-e kérdésre is beírni a pearl-indexedet:) Ja,és légyszi,legközelebb menjetek rá a Megfelelő használat esetén fülre,lehet,hogy akkor majd nem lesz ekkora szátok,kicsit másak az értékek az óvszer esetében:) Jó nézelődést,remélem ennyi ésszel hamar megtalálod:)
2015. júl. 1. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!