Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal 2 éve próbálkozunk,...

A párommal 2 éve próbálkozunk, és nem jön össze a baba, mit csináljunk? Lehet az a baj, hogy molett vagyok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
állítólag akin van egy kis zsír könnyebben esik teherbe.....ha elhízott vagy, akkor lehet ok.....
2010. márc. 2. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagyon görcsölsz a dolgon. Ezért nem jön össze. Velem is így volt. Amikor viszont feladtam, gondoltam, hogy orvosi segítséget kérek, akkor jött össze.
2010. márc. 2. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
menj el dokihoz,2év hosszú idő, nálam sajnos kiderült,.hogy PCOm van. a súlyra visszatérve a barátnőm 100kg, 2 gyönyörű egészséges gyereke van, elsőre összejött neki mind a kettő!
2010. márc. 2. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Menjetek orvoshoz. 2 év alatt már össze kellett volna jönnie, ha mindkettőtök rendben van.
2010. márc. 2. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
rajtam volt (és van) zsírpárna, nem durván, de én is molettnek mondanám magam. Gyorsan teherbe estem. Szerintem is csak az extrém túlsúly lehet gond, úgy ahogy a botsáska vékonyság is nehezítő tényező. Nőgyogyival beszélj, nézzék meg, hogy átjárhatók-e a petevezetőid, van-e peteérés... és tényleg ne görcsölj rá! Tudom, könnyű ezt kívülről babával mondani, de tényleg minden a fejedben dől el, az a tapasztalatom.
2010. márc. 2. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha szabályos ciklusaid vannak, nem tartom valószínűnek, hogy a súlyfelesleg miatti hormonproblémák okozzák. Ha jól tudom, a túlsúlyos vagy kórosan sovány nőknek általában nincs rendszeres vérzésük, peteérésük.
2010. márc. 2. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!