Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utrogestan hüvelykapszula...

Utrogestan hüvelykapszula használata után kell feküdni?

Figyelt kérdés
Mint tudjuk, kifolyik, de gondolom, ami kifolyik, az a vivőanyag és a hatóanyag talán ott marad, de vajon mennyi idő kell a hatóanyagnak a felszívódáshoz? Ti feküdtetek, akik bármilyen okból is használtátok? hány percig?
2010. márc. 2. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem azt javasolta , hogy feküdjek mert ahogy oldódik úgy kifolyhat és így akkor nem ér semmit. Így leg célszerübb este amikor már tudod hogy nem mész pisilni inni meg stb.
2010. márc. 2. 15:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Reggel és este kell használom, kétszer 3 szemet - lombik miatt van rá szükség.

Köszi a választ amúgy!

Pont a reggeli felhelyezés miatt vagyok gondban, hogy mennyit feküdjek legalább, mert akkor nehezebben oldható meg.

Egyébként fontos, hogy azonos időközönként, esetemben 12 óránként használja az ember? mert akkor erre is jobban figyelek

2010. márc. 2. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

Hát az sem egy utolsó dolog hogy a rendszeresség meglegyen benn. Esetleg tedd fel délután és pihenj le egy kicsit és akkor a hajnali órákban még feltudod rakni és még vissza tudsz lustizni egy pár órát még felkelés előtt. Én Így csináltam két gyerkőc mellett is megoldható volt ez a verzió.

2010. márc. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!