Erős pozi teszt a nemvárt napján jelezhet ikreket?
...vagy csak lehet, hogy hamarabb fogant?
(bár az ovuteszt szerint a 15. napon volt ovu és 28 naposak ciklusaim)
Nem igazan.
Bar nem voltam ikrekkel varandos, de itt sokszor irtak, h nem jelez ikreket a korai, eros csik.
Megis lehet,h korai ovud volt, vagy hamarabb termeled a hcg-t.
Teljesen normális az erős pozitív teszt 1 baba esetén is.
Ehhez csak annyi kell, hogy a nem várt napja, biztosan a nem várt napja legyen, azaz pontos, rendszeres ciklussal rendelkezz, ne legyenek nagy kilengések.
Azaz bár tény, hogy két baba esetén többnyire több hcg termelődik, a csík erősségéből mégsem lehet egyértelmű következtetést levonni.
A nem várt napján olyan erős két csíkom volt X-epillel, hogy leugrott a papírról. 1 babát várok.
Köszönöm a választ nektek!
Igen, igazatok lehet! Annyira meglepődtem, hogy a tesztcsík sokkal erősebb, mint a kontroll-szinte már lila nem is rózsaszín :D
Nekem 28napos ciklusnál a 14.napon volt ovum(uh mutatta) és a 24.napon délutáni vizeletből lett szèp pozi.Ikreket vártam.
Mikor az első babám szuletett vele a nem vart napjan negatív lett a tesztem.(és tudom csak ciklus első felében foganhatott)
Gratulalok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!