Van még esépyem? Komolyan nem értem a szitut.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy hete késik. Volt 2 halvány pozim. Ma voltam dokinál, azt mondta nem lát egyenlőre csak anyit hogy megvan vastagodva a méh falam vagy ilyesmi. De hogy teszteljek és ha két hét múlva se jött még meg akkor menjek vissza. Nem bírtam ki reggelig és csináltam most is egy tesztet, amin ugyszint ott van a halvány második csík. Akkor baba van a dologban vagy csak még nagyon pici? De hát egy hetes késéssel hogy lehetséges ez?2015. jún. 24. 20:32
1/4 anonim válasza:
"De hát egy hetes késéssel hogy lehetséges ez?"
Egyszerűen úgy, hogy hosszabb ez a ciklus, mint szokott = később volt ovud, később fogant.
2/4 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van 😁 mondjuk ez az első hónap hogy próbálkozunk 😉
2015. jún. 24. 21:28
3/4 A kérdező kommentje:
kepfeltoltes.hu/view/150703/635715079622511865_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mostmár tuti😍
2015. júl. 3. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!