Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így néz ki a mai ovutesztem,...

Így néz ki a mai ovutesztem, ez már pozitív ugye? Én tettem fel este a másik képet.19. ciklusnapomon vagyok

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 2. 07:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Bizony, ez pozitívabb már nem is lehet!!!
2010. márc. 2. 08:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen,nagyon pozi.Nekem is erősebb volt a tesztcsík,kb 13 órával később csináltam még egyet-kíváncsiságból-az már teljesen negatív volt.
2010. márc. 2. 08:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Tegnap nem tudtunk együtt lenni, mert éjjel ért haza a férjem, de ha ma együtt leszünk az jó igaz?
2010. márc. 2. 08:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Gyönyörűen pozitív a teszted, ennél pozitívabb már nem is lehetne! Tökéletes!

Elvileg 24 órán belül lesz tüszőrepedés, így nem késtetek le semmit, hogy tegnap nem tudtatok együtt lenni. Szerintem ma és holnap legyetek együtt, és drukk hogy megtörténjen a nagy találkozás!!

2010. márc. 2. 09:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Remélem apa időben hazaér, és elkapom, de nem mondom meg neki, hogy pozi lett az ovu teszt, nehogy ne tudjon rendesen teljesíteni, mert volt már rá példa 1x mikor mondtam neki, hogy úgy érzem itt van az idő és lehet próbálkozni, akkor nem ált fel rendesen neki. Máskor áll mint a cövek, de akkor nem sikerült. :( Szorítsatok nekem, hogy sikerüljön, erre várok már 4 éve...

2010. márc. 2. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
No, összejött a próbálkozás? :-) Remélem, igen, és apa szépen teljesített.
2010. márc. 2. 10:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Majd ma! :D Tegnap éjjel ért haza, akkor nem tudtunk együtt lenni. :( De most bepótolunk mindent triplán, már most izgalmi állapotban vagyok, lehet, hogy iderendelem a melóhelyemre hehe :D ( csak vicc ) :D
2010. márc. 2. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Tökéletes! Mondtam, hogy jó lesz!:)
2010. márc. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!