Mi a helyzet az időn túl megjelenő csíkokkal? Lehet pár nap múlva igazi pozi?
Figyelt kérdés
Van olyan akinek először időn túl lett csíkos a tesztje, mégis később Kiderült tényleg babás?2015. jún. 24. 16:03
1/8 anonim válasza:
Nekem! Két nap múlva viszont már időn belül is az volt.
3/8 A kérdező kommentje:
A fotón nem látszik annyira jól mint élőben. Már késik azért teszteltem.
Köszi 1-es! Még bizakodó vagyok amíg nem jön meg :)
2015. jún. 24. 16:12
4/8 anonim válasza:
Nagyon homályos a kép, én nem látom.
Ha te látod és időn túli, hivatalosan nem szabad figyelembe venni de gyakran lesz belőle időn belüli pozi pár nap múlva. Persze azért ne eld bele magad inkább.
6/8 anonim válasza:
pozinak tűnik, nekem volt olyan hogy á negatív félretettem és eltelt talán egy óra is mikor kidobás előtt ránéztem és már pozinak látszott simán és volt is baba akkor
most megint tervezzük 17-én volt ovum előtte voltunk együtt alig várom hogy mi lesz
szerintem neked már sikerült 😍
7/8 anonim válasza:
Nemvárt elött 1 nappal lett idöntúl pozitív a tesztem, rá 4 napra már idön belül nagyon erös 2. csík lett.
8/8 anonim válasza:
Mi az hogy "pozi"?
Nehéz kiírni hogy pozitív? Miért nem rövidítesz le minden szót akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!