Elszakadt a gumi. :/ terhesseg jelei elojottek. Valaki tudd erol valamit?
Figyelt kérdés
Baratommal multkor amikor csinaltuk elszakadt a gumi es belem ment!
Most viszont elkezdtem kb3-4napja szedulni,faj a fejem,eg a gyomrom, hanyingerem van...a melleim igencsak megduzzadtak es erintesre fajdalmas! Ma vettem tesztet, (soha nem csinaltam)szerintem elrontottam...mert az volt rairva, hogy 10mp kell rapisilni...de alig ment ra valami...felre ment az egesz...utana vartam kb 5percet (semmit nemadot be) es egy muanyagpoharba pisiltem es abba tettem bele ujra atesztet...dr csak egy csikot adott ki!:/ ja es nogyogyasz csak hetfon tudd valalni! De holnap megyek vervetelre ,mert felmerult mostanaba mas betegseg...az kimutassa? :/ elore is koszonom!
#szexualitás #terhesseg..
2015. jún. 24. 00:36
11/12 anonim válasza:
Ha az is vagy a tesztelés még korai volt!
12/12 A kérdező kommentje:
Hat most mar varok... dokinak nem nagyon akarom emliteni,mert ha megse hulyenek nezz! :/ varok!05-en nem jon meg veszek meg egye tesztet es akkor kiderul..:)
2015. jún. 24. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!