Lehetek még terhes? Bővebben lent.
Sziasztok!
1,5 hónapja próbálkozunk a 2.babával, az első gyerkőc 5 éves. A szülés óta elég rendszertelen a mensim van hogy csak 2 havonta van meg napra pontosan 2 havonta, van, hogy havonta. Legutolsó mensi első napja 05.30.
Azóta rendszeresen voltunk együtt a párommal, ma csináltam egy tesztet ami negatív lett, /predictor ami elvileg a mensi előtt 4 nappal kimutatja ha van babó/. Tüneteket persze nem észlelek, talán annyit, hogy 2 napja szurkál a bal petefészkemnél, meg a mellem mintha feszesebb lenne / de nincs az a mások által leírt „majd leszakad” érzésem”/ arra is gondoltam, hogy ez még a beágyazódási folyamat miatt van.
Szerintettek a fentiek alapján reménykedhetek még? Tudom, türelem, de akik voltak hasonló helyzetben biztos megértenek. Ráadásul a férjem 1 hónap múlva elutazik munka miatt több hónapra, szóval sürgetném.
Köszönöm a válaszokat!
Ha sürgeted, annál inkább nem fog összejönni - Murphy.
Egyébként ilyen rendszertelen ciklusnál, ovutesztek és hőmérőzés nélkül a jóisten nem fogja tudni neked megmondani, hogy mikor van peteérésed és lehetsz-e terhes.
Én a helyedben egy hormonvizsgálatra is elmennék,ilyen rendszertelen vérzés esetleg arra is utalhat.
Az ovu teszt jó ötlet,nekem is segített.
Mindenkepp orvos. Ha rendszertelen akkor azt bármi okozhatja. Egy gyerek meg nem garancia. Ha az orvos kivizgal lehet egyből összejön. Nekem a lanyom elozz volt ilyen kiderült hogy ciszta. Helyre tetettek. Ma már 3eves es 2hónap és érkezik a hugi
egy vizsgálat nem tesz rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!