Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek még terhes? Bővebben...

Liliom86 kérdése:

Lehetek még terhes? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1,5 hónapja próbálkozunk a 2.babával, az első gyerkőc 5 éves. A szülés óta elég rendszertelen a mensim van hogy csak 2 havonta van meg napra pontosan 2 havonta, van, hogy havonta. Legutolsó mensi első napja 05.30.

Azóta rendszeresen voltunk együtt a párommal, ma csináltam egy tesztet ami negatív lett, /predictor ami elvileg a mensi előtt 4 nappal kimutatja ha van babó/. Tüneteket persze nem észlelek, talán annyit, hogy 2 napja szurkál a bal petefészkemnél, meg a mellem mintha feszesebb lenne / de nincs az a mások által leírt „majd leszakad” érzésem”/ arra is gondoltam, hogy ez még a beágyazódási folyamat miatt van.

Szerintettek a fentiek alapján reménykedhetek még? Tudom, türelem, de akik voltak hasonló helyzetben biztos megértenek. Ráadásul a férjem 1 hónap múlva elutazik munka miatt több hónapra, szóval sürgetném.

Köszönöm a válaszokat!

2015. jún. 23. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha sürgeted, annál inkább nem fog összejönni - Murphy.

Egyébként ilyen rendszertelen ciklusnál, ovutesztek és hőmérőzés nélkül a jóisten nem fogja tudni neked megmondani, hogy mikor van peteérésed és lehetsz-e terhes.

2015. jún. 23. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha most mégis megjönne biztos beszerzek egy ovutesztet! Köszi.
2015. jún. 23. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben egy hormonvizsgálatra is elmennék,ilyen rendszertelen vérzés esetleg arra is utalhat.

Az ovu teszt jó ötlet,nekem is segített.

2015. jún. 23. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenkepp orvos. Ha rendszertelen akkor azt bármi okozhatja. Egy gyerek meg nem garancia. Ha az orvos kivizgal lehet egyből összejön. Nekem a lanyom elozz volt ilyen kiderült hogy ciszta. Helyre tetettek. Ma már 3eves es 2hónap és érkezik a hugi

egy vizsgálat nem tesz rosszat.

2015. jún. 23. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!