Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kimarad az ovuláció,...

Ha kimarad az ovuláció, hamarabb jön meg a menstruáció?

Figyelt kérdés

Május 30-án jött meg, leghamarabb július 4-én lenne aktuális a menstruáció a ciklus hosszaimat tekintve, vagy később.

Ovum nem volt, legalábbis a tesztek szerint, amiket kb. másfél hete csináltam 1-2 nap kihagyással. Három olyan teszt volt, kb. 1 hete, hogy láthatóan a nagyon halvány, alig látható csík napról-napra egy árnyalattal erősödött, de még úgy is irtó halovány volt, aztán el is tűnt következő napra a csík, még egy nagyon halvány sem volt látható. Azóta mindennap ez a helyzet, pedig kb. most lenne aktuális az ovu. Tehát elkönyveltem, hogy nem lesz.

Egyébként ez az első hónap, hogy cickafarkat iszom. Napok óta iszonyat gyenge vagyok, és tegnap óta a mellem is feszül. Most akkor ennyivel előbb jönne meg?

Terhességet kizártnak tartom, mert utolsó menstruációs nap utáni napok egyikében voltunk csak együtt úgy, akkor nem lehetett peteérésem.

2015. jún. 22. 11:36
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és kb. másfél hete volt barnázás szerű folt a tisztasági betéten, pár napig.
2015. jún. 22. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit szeretnél, de csinálj egy tesztet. Lehet vmiért hamarabb volt ovud, akár a cickafark miatt. a barnázás is utalhat arra hogy baba lehet a dologban, a gyengeség meg pláne! Ha jól számolom az együttlét után 10-14 nappal volt barnázás? mert az időtájt lehet ilyen beágyazódásos barnázás.
2015. jún. 22. 11:48
 3/10 anonim ***** válasza:

csinálj tesztet sztem is.

én is lh tesztelgettem - mind negatív lett- voltam uh.n is, aszerint sem volt peteérésem. és most mégis majdnem 6 hetes terhes vagyok :D

simán megviccelhet a szervezeted.

amúgy az anovulációs ciklusok általában hosszabbak a rendesnél ahol van ova.

2015. jún. 22. 11:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem ebben a honapban a szokasosnal 1 hettel kesöbb lett ovum, vegig halvany csikosak voltak az lh-k, majd egycsercsak pozi lett. 13. nap helyett a 20. napon. Szoval vagy baba van, es azert nincs mar ovud, vagy csuszik... Drukkolok!!!
2015. jún. 22. 12:43
 5/10 A kérdező kommentje:

Szóval érdemes lenne tesztet csinálni? Megmondom őszintén, már félek tesztelni, úgy érzem, mindig csak bemagyarázom magamnak, ezért most direkt nem mertem tesztelni. Utána mindig komplett hülyének érzem magam. :(

Azt sem tudom, milyen mennyiségű az a barnázás, ami beágyazódáskor van. Nekem olyan volt, hogy kb. két óránként egy kis csíknyi világosbarna valami a betéten, mikor mosdóba mentem munkahelyen.

2015. jún. 22. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:
En is voltam ilyen helyzetben, es egy baratnöm annyit mondott, hogy akarok-e meg tovabb idegeskedni, vagy vegre megcsinalom a tesztet? :) Ezzel meggyözött, mondjuk a teszt negativ lett, de legalabb tudtam, mi a helyzet. :) Azota lelkiismeretfurdalas nelkül tesztelek, es bar eddig csak negativ hcg-ket lattam, de legalabb tudtam, hogy mire szamitsak.
2015. jún. 22. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem előző hónapban kimaradt az ovulációm, nálam úgy alakult, hogy a 18. naptól elkezdtem barnázni, majd a 23. napra megjött a vérzésem,a szokásosnál jóval hamarabb.
2015. jún. 22. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:

1-es válaszoló vagyok Kérdező tudom mit érzel! Az ember azt hiszi ismeri a teste minden rezdülését aztán olyat produkál amivel saját magát is meglepi! Ezért ne érezd magad rosszul.

A baj csak az hogy tényleg annyira másképp működik mindenki, hogy hiába próbálunk meg a saját tapasztalataink alapján választ adni lehet nálad pont fordítva van!

Mindenesetre drukkolok! :D

2015. jún. 22. 13:27
 9/10 A kérdező kommentje:

"akarok-e meg tovabb idegeskedni, vagy vegre megcsinalom a tesztet?" - Igen, ilyesmi fogalmazódott meg bennem is ma munka közben.

Egyébként ha úgy érzem, mintha lázas lennék, de mindenesetre hőemelkedésem lenne, az jelezheti azt is, hogy a menstruációm jön meg? Mivel lázmérőt nem hordok munkába, ott nem tudtam megmérni, csak itthon lefekvés előtt és reggel, amikor eszembe jutott (nem ébredés után közvetlen), 36,7-36,8-akat mértem.

Most azon filózok, várjak-e még 1-2 napot, hátha csak megjön, és ne okozzak magamnak bosszúságot egy újabb negatív teszttel, vagy majd holnap reggel első vizeletből megnézzem.

2015. jún. 22. 23:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, negatív lett, és most komplett idiótának érzem magam. :( Többet inkább nem tesztelek, majd ha 2 hónapja nincs menstruációm.
2015. jún. 23. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!