Segisetek, ezt most nem értem? Lent. Www.Ciklus.hu/images/diagramok/5c08296f687b5d9eb062e4f1c1d4f 36d_100207_100301_1267401600_. Png
"A folyadék ami megrepedt tüszönél távozik lehülést okoz" Ez hülyeség. Így lenne, ha szabad levegőn történne, de akkor sem a folyadék távozása, hanem a párolgása miatt, mivel a párolgás hőt von el. A petefészked azonban nem tud párologni.
Már többen leírták, és helyesen: tüszőrepedés után a hő azonnal felugrik, mert a visszamaradt tüsző progeszteron hormont kezd el termelni, ez nyomja fel és tartja magasan a hőt a menszeszig, vagy a szülésig, attól függően, mi lesz.
10:51-es: te olvass utána, kérlek, mert te nem tudod jól. [link]
12:52-es, ha vetélkedni akarsz, akkor közlöm: én meg 34 hetes vagyok... :-)
És nem kell neked megkeresni nekem semmit, tisztában vagyok a dolgokkal. Nem egy ciklust hőmérőztem-ovuteszteltem-méhszájnéztem végig, mire babás lettem.
Teljesen egyetértek veled, hogy jobb, ha az együttlét a tüszőrepedés előtt van, mint ha utána. Amint azzal is, hogy görbéből csak utólag látszik a tüszőrepedés, előre nem.
De a kérdés nem az volt, hanem hogy MIKOR van a tüszőrepedés, hol lehet azt a görbén látni. És bizony tüszőrepedés után felugrik a hő. A leeső hő - ha van egyáltalán - csak előjel.
10:59-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!