Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segisetek, ezt most nem...

Segisetek, ezt most nem értem? Lent. Www.Ciklus.hu/images/diagramok/5c08296f687b5d9eb062e4f1c1d4f 36d_100207_100301_1267401600_. Png

Figyelt kérdés
a ciklus.hu 25 huzta be a hő alapján. viszont az ovulácios teszt az máskorra mutatta az ovuláciot. most magyarázza meg nekem valaki, melyik a jó, mert én már nem értem?
2010. márc. 1. 18:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
09:20as akkor olvass utána kérlek,nem jól tudod!
2010. márc. 2. 10:51
 12/17 anonim ***** válasza:

"A folyadék ami megrepedt tüszönél távozik lehülést okoz" Ez hülyeség. Így lenne, ha szabad levegőn történne, de akkor sem a folyadék távozása, hanem a párolgása miatt, mivel a párolgás hőt von el. A petefészked azonban nem tud párologni.

Már többen leírták, és helyesen: tüszőrepedés után a hő azonnal felugrik, mert a visszamaradt tüsző progeszteron hormont kezd el termelni, ez nyomja fel és tartja magasan a hőt a menszeszig, vagy a szülésig, attól függően, mi lesz.

10:51-es: te olvass utána, kérlek, mert te nem tudod jól. [link]

2010. márc. 2. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:
10:59es,ha lesz időm megkeresem neked...Nem hiába mondják-írják hogy a hőmérős modszer utolag tájékoztat a peteérésről nem ELŐRE!Ezért jobb ha a megemelkedés előtt van az együttlét,mert ha már magas pl.egy napja akkor már a pete kint és ha csak 12-24órát él valakinek könnyen lecsuszik a babárol.De nem vitázom,nekem bejött 6hetes vagyok:-)Mondjuk én méhszájat is néztem és akkor voltunk együtt mikor nyitott volt.
2010. márc. 2. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor nekem mikor volt tüszőrepedésem szerintetek? Két napja esett le a hőm 36,1-re, majd tegnap, és ma is már 36,7, de az ovu teszt csak ma lett pozitív!
2010. márc. 2. 13:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Amikor lenn volt és 3emelkedett nap még esélyes lehet a fogantatásra,utána már "elvileg"nem!
2010. márc. 2. 15:55
 16/17 anonim ***** válasza:
09:20 vok,10:51!Ne viccelj már!Tüszőrepedés akkor van,mikor felugrik a hő,nem győzöm elégszer hangsúlyozni!A hőleesés az előjele.És igen,azt mondják,hogy a hőgörbéből csak utólag állapítható meg,mégpedig azért,mert akkor lehet biztosan tudni,ha már 3 napja fent is marad.De akor is akkor van ovuláció,ha felmegy a hő,nem pedig ha leesik!!!!!!HA KISZABADUL A PETESEJT,A SZERVEZET PROGRESZTERONT KEZD TERMELNI,AMI FELNYOMJA A HŐT!!!!!!Ne kelljen már 1000x leírni!
2010. márc. 2. 23:20
 17/17 anonim ***** válasza:

12:52-es, ha vetélkedni akarsz, akkor közlöm: én meg 34 hetes vagyok... :-)

És nem kell neked megkeresni nekem semmit, tisztában vagyok a dolgokkal. Nem egy ciklust hőmérőztem-ovuteszteltem-méhszájnéztem végig, mire babás lettem.

Teljesen egyetértek veled, hogy jobb, ha az együttlét a tüszőrepedés előtt van, mint ha utána. Amint azzal is, hogy görbéből csak utólag látszik a tüszőrepedés, előre nem.

De a kérdés nem az volt, hanem hogy MIKOR van a tüszőrepedés, hol lehet azt a görbén látni. És bizony tüszőrepedés után felugrik a hő. A leeső hő - ha van egyáltalán - csak előjel.

10:59-es voltam

2010. márc. 3. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!