Van aki szerdára "nem" várja csajok? Ki-mikor tesztel? Már nagyon kíváncsi vagyok!
Sziasztok!
Én ma vagyok a 33. napon. Múlt hónapban 32, előtte 31 napos ciklusom volt, úgyhogy szerdáig ki kéne bírni a teszteléssel :-)
Ovu teszt 6-án délután és 7-én délelőtt volt pozitív. Érzek néha pici szúrkálást, illetve a mellem iszonyat érzékeny 5-6 napja és tiszta ragya vagyok.
Elmentem ma vásárolni, vettem egy 2 db-os X-epil tesztet, persze nem bírtam ki hogy az egyiket ne csinaljam meg... Kár volt, délutáni pisibol, mensi elott 2 nappal (természetesen) negatívan mutatott. Tudom, hogy nem jelent semmit, de ahhoz eleg volt, hogy elkedvedtelenedjek :( sebaj, szerda vagy csütörtök reggel tesztelek ujra!
Addig is szoritok mindenkinek!!!:)
Bar szamomra annyira hihetetlen, hogy fiatal, egészséges emberek vagyunk, aztan a 3. honapja nem jon ossze a baba :( bezzeg azoknak, akik nem akarnak... Sosem hittem volna hogy ennyire összetett folyamat ez, na sebaj, kiadtam magamból a gondolataimat, folytatjuk tovabb a babaprojectet!:)
Sziasztok!
Nekem ma van a 34. nap, még mindig nem jött meg és reggel teszteltem egy 25-ös érzékenységűvel, ami időn túl ugyan de halvány pozitív lett. Szóval hátha.. Írnak erre is mindenfélét, hogy időn túl nem érvényes, meg hogy mindegy mikor, de ha ott a 2. csík akkor az tuti pozitív. Holnap próbálom egy 10-es érzékenységűvel reggel.
Sziasztok!
15-ös vagyok. Nekem pozitííív lett!!! Érzékenyebb 12-essel csináltam, azonnal ott volt ez erős második csík!
Gratulálok kedves utolso!!!:))) kellemes babavárást!
Nekem sajnos a tegnap reggeli teszt negativ lett, de meg megjonni tovabbra sem jott meg:( erdekes, mig nem volt babaproject mindig 28 napos ciklusaim voltak, miota belevágtunk, azota folyamatosan késik, mintha a termeszet direkt akarna bennem hiú ábrándokat kergetni! Sebaj, remelem jovohonapban mar en is pozitiv teszttel buszkelkedhetek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!